Tłumaczenia
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Polski na Francuski

Krzesełka przedszkolne, Oferuję krzesła których konstrukcja główna jest wykonana z drewna bukowego natomiast siedzisko i oparcie ze sklejki profilowanej. Krzesełka wykonywane są w trzech wysokościach i pięciu kolorach. Produkt spełnia normy dopuszcza...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 25 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze Polski na Niemiecki

Nie nie mam tych części bez żadnej ryski. Przykro mi ale jeśli jest Pan niezadowolony to prosze ją odesłac do mnie a ja wykonam zwrot Pana płatności poprzez paypal.Pozdrawiam Pana.

• 20 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

combined postage, collections service

Witam, sprzedawca na kilku aukcjach zamieszcza tekst: I do NOT offer combined postage. I DO NOT offer a collections service from my Home address. Czy dobrze zrozumiałem że w przypadku zakupu kilku przedmiotów na jego aukcjach odmawia łączonych zakupó...

• 97 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Proszę o przetłumaczenie z polskiego na angielski

Serdecznie proszę o przetłumaczenie z polskiego na angielski: "Dzisiaj dotarła przesyłka, lecz niestety bez zakupionego od Państwa towaru, była otwarta, towar został skradziony. Niestety odbierała moja mama i podpisała potwierdzenie odbioru bez zastr...

• 69 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Z Niemieckiego na Polski

Zahlungsweise Überweisung, Paypal oder auch Bezahlung bei Abholung ist möglich.Sie können auch per Nachnahme zahlen,dieses ist aber mit Mehrkosten von 7,00 Euro verbunden. Shop: Lieferorte Deutschland ,Europäische Union Verpackung & Versand Der Käufe...

• 22 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze Polski na Niemiecki

Niemiec kupił odemnie częśc do kołowrotka (nie telefon) napisał meila że szybko i w zasadzie zadowolony i jeszcze napisał coś czego nie rozumie translator: ,,Sie haben das Tel jedenfalls als neu beschrieben. Haben Sie vielleicht noch so ein Teil, was...

• 77 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

niemiecki na polski

Prosze o przetłumaczenie tego tekstu .Dziękuję. Habe doch bei Ihrer Frau auch Münzen gekauft und möchte das alles zusammen an mich versandt wird.

Prosze Polski na Angielski

Przesyłka wysłana jak do Pana dotrze prosze o potwierdzenie wystawieniem opinii, prosze odznaczyc te żółte gwiazdki. Pozdrawiam i dziękuje.

• 44 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prosze Angielski na Polski

,,What is combined shipping? Pls combine $8.00 is a little much since i bot both Bill/NC/USA" Wiem że pyta czy łącze wysyłki ale co znaczy końcówka tego zdania . Translator przetłumaczył:ponieważ bot i jak Bill / NC / USA (co to jest:ponieważ bot i j...

• 42 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Angielski / Polski

Proszę o przetłumaczenie, bo coś transaltora głupoty wychodzą. Z góry dzięki Due to holiday seasons, item arrived and didnt manage to receive it from the local post office. They've advised that it returned back to your address If. you receive it, ple...

• 57 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Bardzo proszę o przetłumaczenie z DE na PL...

hallo wollte nur bescheid sagen das der höchstbietende vom mondeo wieder abgesprungen ist !!! er hat mir gerade geschrieben das er er nicht so viel geld hat wenn noch interesse besteht bitte melden mfg !!!

• 27 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

prosba pol na ang

witam poprzednie przedmioty doszy jestem zainteresowany dalszymi zakupami czy mozesz wystawic znow aukcje dla mnie ? milego dnia

• 77 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania