sprzedawanie na polskim ebayu z anglii
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
03-12-2008 13:51
witam:) czytam ale nie moge znalesc tematu, ktory mnie interesuje......jestem zalogowana na ebayu angielskim ale chcialabym rowniez czasem sprzedac cos na ebayu polskim, niestety kiedy probuje cos ''wrzucic'', pojawia mi sie komunikat, ze nie moge:( podalam juz nawet dane paypala do sprawdzenia ale nic to nie przynioslo.....co i jak mam zrobic aby bezproblemowo zaczac sprzedawac z anglii na polskim ebayu? bede wdzieczna za pomoc, pozdtrawiam")
Wiadomość 1 z 5
4 ODPOW. 4
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2008 16:57
czy pisze dlaczego nie mozesz?
Jedno przychodzi na mysl: przy wystawianiu nie zaznaczaj ze wyslesz za granice. Oznajmij to w tresci opisu.
Za granice Polski, oczywiscie. Wiem ze wydaje sie to nie miec bo jestes za granica Polski i tam masz towar ale tak kiedys (i przypuszczem ze wciaz jest) polski Paypal ustawiony.
Jedno przychodzi na mysl: przy wystawianiu nie zaznaczaj ze wyslesz za granice. Oznajmij to w tresci opisu.
Za granice Polski, oczywiscie. Wiem ze wydaje sie to nie miec bo jestes za granica Polski i tam masz towar ale tak kiedys (i przypuszczem ze wciaz jest) polski Paypal ustawiony.
Rozwiążę każdy (prawie) problem związany z wysyłką (i nie tylko) przez Atlantyk (w obie strony).
Wiadomość 2 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-12-2008 18:17
... , a mnie się zdaje , że nic z tego nie będzie . Wybrałaś "wolność" na wyspach , a ta wolność kosztuje . Donald w swojej propagandzie cudów nie wspomniał , że polski eBay jest tańszy od brytyjskiego ??? ... , a to kłamczuch . Proponuję Singapur . Tam jest darmocha .
Wiadomość 3 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-12-2009 13:21
ej czy moze mi ktos powiedziec ile czasu bede musial czekac na paczke z wielkiej brytanii jezeli zamowilem ja 18 grudnia
Wiadomość 4 z 5
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
18-12-2009 18:41
ej Tymożesz na nie odświerzać starych postów, ten jest akurat z przed roku, dlatego, że wędrują na czoło forum.
Na przyszłość zadaj nowe pytanie
maksymalnie 7 dni roboczych
Na przyszłość zadaj nowe pytanie
maksymalnie 7 dni roboczych
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 5 z 5