20-07-2011 15:02
Witam. Mam sklep na ebay.pl i sprzedaje na ebay.de, czy żeby pojawiały się przedmioty na ebay.com muszę zdublować wystawione przedmioty i wystawić je raz jeszcze na ebay.com ? Jak to sprawnie zrobić jeśli tak ?
20-07-2011 17:45
tak, jesli chcesz, aby były widoczne na com musisz wystawić jeszcze raz, zawsze wystawiaj tam, gdzie na dany towar jest popyt
Jak to sprawnie zrobić jeśli tak ?
nie da się, musisz każdy przedmiot wystawić z osobna
zobacz, że ja jeden przedmiot mam wystawiony w różnych serwisach (ebay.de, fr, it, co.uk., com.au)
20-07-2011 20:38
No właśnie widze - ale jak je się łączy ? Jak sprzedaż ostatnią sztukę na jednym ebayu to z innych znika ze stanu magazynu ?
Widzę że i na pl i na pozostałych masz taką samą ilość sprzedanych sztuk - czyli jakoś to jest połączone ?
20-07-2011 20:39
No właśnie widze - ale jak je się łączy ? Jak sprzedaż ostatnią sztukę na jednym ebayu to z innych znika ze stanu magazynu ?
Widzę że i na pl i na pozostałych masz taką samą ilość sprzedanych sztuk - czyli jakoś to jest połączone ?
21-07-2011 09:35
Aaaa - teraz widze dopiero - rzeczywiście masz podublowane niektóre aukcje. Szkoda że ebay nie wpadł na pomysł żeby to jakoś łączyć...
21-07-2011 12:32
dlatego Ci napisałem w pierwszym poście, że obstawiłem jednym przedmiotem 5 serwisów
wszystkie wyglądają jednakowo, tylko tytuł aukcji jest w innym języku, czego nie wiadziałem, przetłumaczyłem na translatorze
nie wpadł, bo to tylko Polak potrafi
podejrzewam, że Niemcy, Anglicy wystawiają towary tylko na swoim serwisie, a nie lataja po wszystkich