niesłuszny neutral
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
07-10-2014 19:08
gosc kupil przedmiot na aukcji, w 2 miejscach było napisane ze czas dostawy to 14-18 dni roboczych, po tyg otworzyl sprawe ze nie otrzymał przedmiotu. Przedmiot dostał w 16 dniu roboczym od zakupu sprawe zamknął ale dał neutrala który mnie irytuje. Czy ebay usuwa takie komentarze jesli jest on nie słusznie wystawiony bo napisal ze fałszywy termin dostawy.
niesłuszny neutral
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
08-10-2014 08:38
nie usuna go, TEPOLE nie czytaja tego ze termin dostawy jest dlugi, ok tydzien wytrzymuja, ale potem sa schody. Znam to z kilku kont, zawsze to samo. Dla tego przestalem wogole sprzedawac produkty dla ktorych mial by byc tak dlugi termin dostawy bo przez to zamknalem sobie konto z kilkoma tysiacami punktow. Dokladnie na tym sie przewiozlem z 2 lata temu.
niesłuszny neutral

- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
08-10-2014 08:41
walcz o usunięcie treści komentarza z tego powodu że kupujący podaje w nim nieprawdę.
niesłuszny neutral
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-10-2014 10:44
no i ja zarobilem neutrala, alles i.o. a neutral i jak takiego barana zrozumiec?
niesłuszny neutral
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-10-2014 12:02
250 pozytywów i 1 neutral nie dziwie się że cie h,,j strzela 🙂 raczej ebay ci go nie usunie bo nie ma żadnej podstawy, mi kiedys gosc tez dał neutrala wiec zapytałem się czy był niezadowolony z produktu albo usługi a ten mi na to że jest zadowolony na 90 % ale nie na 100 % 🙂 najgorsze jest że teraz neutral liczy sie do tych całych problemów.
niesłuszny neutral
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
10-10-2014 19:05
A co robicie gdy klient otwiera spór że cos jest uszkodzone i chce zwrot części kwoty, gdy prosze go o zdjęcia uszkodzenia to temat umiera i spór otwarty od 28 września do dzisiaj żadnej reakcji. Oddać sprawę do rozszczygnięcia przez ebay ?