anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy sprzedawca indywidualny może bezpośrednio wystawić ofertę sprzedaży na eBay.de

Dzień dobry,  czy jako sprzedawca indywidualny mogę bezpośrednio wejść na eBay.de i zamieścić tam ofertę w języku niemieckim ?  Jak sprzedawałem z konta firmowego to mogłem tak robić. Z góry dziękuję za odpowiedź. I drugie pytanie: jeśli już mam zamieszczoną ofertę na eBay.pl to czy mogę ją jakoś "przenieść" na eBay.de ? Albo skopiować i tekst zamieścić w jęz. niemieckim ?  Czyli byłaby tak sytuacja, że na eBay.pl byłby tekst po polsku. a na eBay.de ta sama oferta ( ew. minimalnie zmieniona -np. inne zdjęcia ) z tekstem niemieckim?

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

czy sprzedawca indywidualny może bezpośrednio wystawić ofertę sprzedaży na eBay.de

Możesz wystawiać na każdym eBay włącznie z .de używając tego samego ID i hasła.

Kopiować czy przenosić nie można.

Jest jeden warunek: jeśli masz jedyny okaz to możesz wystawić tylko jedną aukcje z nim. Jeśli eBay odkryje zdublowaną aukcję to jedną usunie.

Nagminne dublowanie aukcji może spowodować zablokowanie konta.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Dziękuję bardzo. Rozumiem, że jeśli sprzedaję więcej niż jedną sztukę jakiegoś przedmiotu, to mogę wystawić ofertę zarówno na prywatnym jak i na firmowym koncie ?

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź