Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Sprzedaż do ZEA

Potencjalny kupiec z Dubaju, na eBay 3 lata, sklep, >200 pozytywów, większość od nabywców. Widać, że handlarz rzadkimi urządzeniami i częściami. Proponuje wysyłkę przez DHL Mail (Päckchen International) za 19EUR (chyba przesyłka + potw. odbioru).Na m...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 246 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem przedmiotu!

Witam mam problem, wpisuję swój numer domowy, wszystko gra, dzwoni wpisuję kod po czym ebay PONOWNIE żąda ode mnie wpisania kodu i tak w nieskończoność, wie ktoś o co chodzi? Kolejny problem to :"You're not allowed to sell internationally at this tim...

• 247 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż ebay.com i UK

chciałbym rozpocząć sprzedaż na serwisie ebay.com i UK ale mam pytanie czy jeżeli wysyłki będą realizowane z Polski to czy mogę mieć jakies problem z urzędem skarbowym np w UK albo Ameryce ? w Polsce mam zarejestrowaną firmę i jestem płatnikiem VAT.

• 526 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

ebay.pl jest w kropce może ktoś tu mi pomoże.. ( proocje ebay.de )

Mam problem z ustawieniem promocji na ebay.deCzęść aukcji wystawiam na ebay.com i tam jest wszystko jasne proste i logiczne. Wystawiam cenę następnie ustawiam promocyjną cenę.Część aukcji mam na ebay.deTu problem. Nie mogę ustawić ceny promocyjnej. W...

Odpowiadanie na komentarze

Witam, Mam pewien problem, mianowicie w przeciągu kilku dni dostałem 4 neutralne komentarze.Dwa za pomocą Firmy przwozowej która nie informując klienta zostawiła paczkę w Percel Shopie, a po dwóch tygodniach od wysyłki klient dopiero się odezwał. 1 N...

• 301 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

faktury za ebay.pl i ebay.de

Wystawiam aukcje i na Ebay.de i Ebay.pl jako polska firma - w związku z tym otrzymuję faktury i w Euro i w PLN. Czy ktoś mi może napisać kiedy opłaty są doliczane na ebay.de a kiedy na ebay.pl bo ostatnio diametralnie zmieniły nam się proporcje w war...

• 226 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytanie do wystawiających na ebay.de

Pytam raz jeszcze Was bo obsluga ebay.pl nie ma pojecia co z tym fantem począć.Nie mogę wystawić promocji na ebay.de. Wyskakują bzdurne sprzeczne informacje.Czy ktoś z Was ma aukcje na ebay.de z promocjami ?Na ebay.com nie ma takiego problemu.Pozdraw...

Rozwiązane! Zamiana danych rejestracyjnych z Polski na Niemieck

Witam, Czy ktoś wcześniej próbował zmienić swój kraj rejestracyjny na Niemiecki?Jak sytuacja wygląda z limitem, skoro konto w PL ma już swoje limity wypracowane?Jeżeli ktoś przez to przechodził proszę o odpowiedź

• 1049 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Warunki płatności. Sposób wyboru.

Witam serdecznie, Zabrałem się za wystawianie aukcji na ebay.pl (na początek) ale z wysyłką za granicą. Mam problem z ustawieniem warunków płatności. Nie bardzo wiem co mogę ustawić żeby niemiec miał możliwość zapłaty bez najmniejszego problemu. Chod...

Nie odebrana przesyłka

Hej,w tą środę przyszedł do mnie zwrot - klientka zamówiła w dniu 22.10.2013 i przesyłki nie odebrała. Tosz to prawie 7 miesięcy, u mnie rekord  A u Was? Otrzymaliście jakieś nie odebrane przesyłki po takim czasie?

• 187 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Płatność PayPal

Sprzedaż na ebay.deNapiszcie mi bo do końxa nie rozumiem.Zaznaczyłem przy wystawianiu: Wählen Sie aus, wie Sie Ihr Geld erhalten möchtenFormular für Zahlungen anpassenpodałem pod spodem adres e-mail ( PayPal ) na, który kupującego powinno automatyczn...

Wystawianie z ebay.pl na ebay.de

Witam ! Posiadam kilka pytan zwiazanych z ebay.de1) Czy jezeli zdobede 10 komentarzy i ostatnia aukcja bd 90 dni, to moge wystawic bez ograniczen na ebay.de?2) Czy da rade zrobic konto firmowe polskie i uniknac limitow (10 przedmiotow i 750 euro) na ...

• 363 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jeszcze jedno. Nie można wystawić prommocji na ebay.de

Na ebay.com nie ma problemu.Na ebay.de wciąż mi wyskakuje informacja, że nie można wystawić promocji bo albo aukcja za wcześnie wystawiona albo były w niej zmiany albo coś tam jeszcze.Bzdura. Aukcja trwa już 10 godzin nic nie edytowałem. Na ebay.com ...

Autorzy z największą liczbą podziękowań