Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Ogranicczenie 10 auckji

HiMam pytanie odnosnie ograniczenia auckji. Jak wiemy nie mozna wystawic wiecej niz 10 aukcji w jednym kraju np ebay.co.uk .Pytanie brzmi czy jak aukcje sie zakoncza odrazu mozna wystawic koleine 10 czy trzeba czekac do caly miesiac czy moze do 1 dni...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 571 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do USA

Witajcie Pierwszy raz mam taki problem i pierwszy raz zobaczyłem że Paypal ma gdzieś sprzedających. Otóż kupujący z USA kupił od mnie 2 miesiące temu towar który nadałem listem poleconym priorytetowym do USA. Nie zgłaszał w ciągu tych 2 miesięcy żadn...

Global Express do Australii i Brazyli

WItam, czy macie jakieś doświadczenia z usługą Global Express Poczty Polski, szczególnie jeśli chodzi o wysyłanie przesyłek do Australii i Brazyli? Będę Wam bardzo wdzięczny za podzielenie się nimi.

• 2945 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przelew bankowy

Witam Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z przelew. tzn jeśli kupujący zapłaci przelew i otworzy spór bo coś mu się nie spodobało. Czy ebay może ściągnąc / zablokować te pieniądze w jakiś sposób na koncie bankowym? Chodzi mi konkretnie o rynek n...

• 276 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Wystawianie na swiatowym nie widac na ebayu angielskim co zaznaczyc w czym probem

Witam mam kilka pytan, Wczoraj wystawialem kilka aukcji na ebay.co.uk jak wiadomo jest limit wiec udalo mi sie o dziwo wystawic 11 aukcji z grami raczej kolekcjonerskimi.Mam ich o wiele wiecej. Na angielskim ebau ejst wszyskto ok. Jednak z dwa lata t...

• 643 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Niesprawiedliwia opinia -przykład cwaniactwa kupujących

Otrzymałem negatywa,kupujący twierdził jakoby przedmiot był używany i ostrzony (z niewiadomych powodów) i nie miał "factory edge" No proszę,a jednak okazało się że przedmiot jest zgodny z opisem bo sprzedał "mój" przedmiot na aukcji i w opisie było "...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 4072 Wyświetlenia
  • 17 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzeaż na ebay do uk, de i com + koszty wysyłki

Cześć,nie długo ruszamy ze sprzedaża towarów za granicę i mam kilka pytań w zwiazku z tym. Przepatrzyłem sporo tematów na forum + internet i mam takie wątpliwości:1) chcieliśmy zrobic darmową wysyłkę do większości produktów listem ekonomicznym lub pr...

• 1251 Wyświetlenia
  • 13 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nowe zasady na Ebay...

Witam! Mam pytanie dot. nowych zasad na Ebay. Mam w mojej ocenie sprzedawcy dwa problemy z anulowaniem transakcji. Niedługo będą nowe zmiany na Ebay od 20 lutego i chciałem się zapytać. Kiedy te anulowanie transakcji (to było 6 miesiecy temu) które z...

• 358 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nieudane doręczenie? Izrael?

Witam chodzi o przesyłkę o numerze:LX902095615PLPoszła jako global express poczty polskiej. Na stronie trackingu poczty mam konukat o nieudanym doręczeniu na czerwono, jak sprawdzam na 17tracking to mamniedoręczono i:The postal item arrived at the ce...

• 2639 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Ponowne wystawianie aukcji

Witam wystawiam aukcję na till under cacled, czyli do wyczerpania zapasów? Rozumiem że po 30 dniach od wystawiania i nie sprzedania produktu wznawiają sie od początku aukcje i opłata jest ponownie pobierana? Na niektórych aukcjach trochę popłynołem i...

• 2378 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wysyłka do USA termin doręczenia, dwa konta paypal

Witam1. Chciałem zapytać osoby mające doświadczenie w wysyłce do USA przez pocztę polską, jaki jest czas doręczenia towaru za pomocą global expres i listu poleconego prior, dokładnie ile dni to zajmuje.2. Czy istnieje firma kurierska która wysyła pac...

• 2311 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak wyglądają zwroty w Ebay- przykład

Kupujący otwiera spór o niezgodność z opisem,podaje powód wyssany z palca,może napisac cokolwiek,nie analizują tego.Sprzedawca zgadza się na zwrot,jesli się nie zgodzi to zostaną mu zabrane pieniądze i we wskaźnikach zaznaczone "sprawa zakończona bez...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 1131 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

jak ustawić ceny wysyłki na ebay.com dla poszczególnych krajów?

Witam nie potrafie znaleść warunków sprzedaży, chciałbym ustawić róźne ceny dostawy dla różnych krajów. Np, na całą europę jedną stawkę, plus kilka innych krajów a na resztę z osobna. Chciałbym aby dane zasady z automatu były zastosowane w już istnie...

• 799 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań