Sprzedawanie za granicę
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! Pomóżcie !

Witam wszystkich proszę o rade nie wiem co zrobić, 30 października sprzedałem do Brazylii 2 koszulki, po 2 tygodniach czasu użytkownik poprosił o numer przesyłki więc mu podałem, po 3 tygodniach wniosł sprawe do ebaya o zwrot pieniedzy które niestety...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 338 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Mcie kłopoty takie na ebay.de czy tyko ja ? Napiszcie

Od wczoraj od dwunastej naszego czasu mam kłopot z edycją aukcji. Nie mogę edytować wystawiać aukcji to znaczy zmieniać zdjęć wystawiac dodatkowych. Raz się uda raz nie. Wywala mnie i wraca do pierwotenego utawienia aukcji.Mało tego. Nie mam konta za...

Rozpoczęcie sprzedaży - widoczność na zagranicznym eBayu

Witam Wiem, że takich tematów jest bez liku i proszę mi wierzyć - przeczytałem je wszystkie. Wiele z nich ma jednak po kilka lat, być może coś się pozmieniało. Nadal mam jednak wątpliwości, sprzeczne informacje i chciałbym uzyskać odpowiedzi pod moje...

• 998 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przed wystawieniem przedmiotu, ebay przekierowywuje na polską wersję

Witam, Mam dziwny problem. Założyłem konto ebay w Polsce, ale przez bardzo długi czas z niego nie korzystałem. Od pewnego czasu jednak mieszkam w Niemczech, więc zalogowałem się na swoje konto na niemieckiej wersji strony, zmieniłem adres zamieszkani...

Awatar użytkownika autor Nie dotyczy
  • 428 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czas dostawy

Witam! Zmieniłem czas dostawy w trzech moich cennikach z 4-10 dni na 1-2 robocze, jednak na wszystkich aukcjach nadal podawany jest szacowany czas dostawy 5-11 dni roboczych. Ktoś może mi wyjaśnić jak to zmienić?Pozdrawiam.

Subskrypcja Duży Sklep .pl, fr, co.uk. Sposób rozliczania.

Witam,Mam prośbę o wytłumaczenie w jaki sposób działa wykupienie subskrypcji sklepu. Wg. pomocy ebay: "Ile bezpłatnych ofert mogę od wystawić za granicą, jeśli mam Duży sklep lub Megasklep?To, ile ofert Kup teraz możesz wystawić bezpłatnie w zagranic...

• 715 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Prowadzenie sklepu ebay i stacjonarnego

Witam. Mam sklep stacjonarny i zamierzam prowadzic sklep na ebay. I tutaj mam pytanie: Jak sie ustrzec przed sytuacja gdy wystawilem 20 sztuk danego przedmiotu i uzytkownik ebay go kupil rownoczesnie z klientem w sklepie, lub przez moja uwage wystawi...

Sprzedaż na ebay.de - potrzebuje pomocy.

Witam, Zamierzam zacząć sprzedawać na ebay.de. Poszukuje osoby, która wprowadzi mnie w proces sprzedaży, udzieli odpowiedzi na interesujące mnie kwestie, Możliwośc współpracy, Czy znajdze się ktoś zainteresowany.?

• 156 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podpowiedzcie prosze bo po prostu zapomniałem.

W którym miejscu blokuje się kraj do, któego nie chcę wysyłać. Mam dość Albanii. Ciągle mam problemy. Synek podsunie mamie kartę kredytową kupi towar za 300 € a żeby było śmieszniej prosi mnie aby na paragonie było 30 €. Kit mamie wciśnie może się ud...

• 322 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupujący otwarł sprawę po ponad miesiącu od wysłania - uszkodzenie towaru

Witajcie, sprzedałem przedmiot na ebay.es w dniu 13-12-2016 a następnie wysłałem go 16-12-2016 jednak od tamtej pory zero kontaktu ze strony kupującego. który nie wystawił mi także komentarza. Dziś dostaję wiadomośc z paypal o otworzeniu przez kupują...

• 417 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! ebay co uk limity - jak jest naprawde

Witam. Szukalem i znalazlem kilkanascie czesto sprzecznych informacji. Jak to jest z tym limitem. Z jednej strony pisza Ci ze nie mozna sprzedawac wogóle za granice przed 90 dniami i 50 feedbackami. Ja zalozylem konto kilka tyg temu, i moglem sprzeda...

Autorzy z największą liczbą podziękowań