01-04-2017 23:25
Witam,
Zamierzam sprzedawać oprogramowanie w formie kluczy elekotrnicznych na ebay.com, jednkaże nigdzie nie znlazłem w opcjach aukcji, wysyłki za pośrdenictwem maila.
Czy mógłby mi ktoś poradzić jaką opcję wybrać, skoro wszystkie dotyczą wysyłki w formie fizycznej paczki?
Pozdrawaiam
02-04-2017 03:55
Jesli nie czytales to poczytaj:
http://pages.ebay.com/help/policies/downloadable.html
Wysylke zaznacz darmowa
02-04-2017 04:06
Jako rodzaj wysylki wybierz "--" (myslnik) - jest u dolu listy rodzajow przesylek
Wpisz "0" (zero) jesli nie masz okienka aby zaznaczyc darmowa wysylke
Pragne zaznaczyc ze na ebay.com mozesz wybrac opcje widocznoosci na ebay w UK za niewielka doplata ale przypuszczam ze o tym juz wiesz.
02-04-2017 04:09
04-04-2017 07:51
Udało mi się sprzedać przedmiot i otrzymać pieniądzę na konto w PAYPAL. Jednakże z uwagi na to, że jestem nowym sprzedawcą kwota została zablokowana. Czy wie ktoś jak odblokować taką kwotę lub ile się czeka, aż ją odblokuja?
04-04-2017 21:43
Mam jeszcze jedno pytanie, czy można dodać tzw. przelew plus do ebay.com, aby pominąć paypala. Wydaje mi się, że w ebay.pl to jest możliwe, leczy na ebay.com już nie. Może mnie ktoś utwierdzić w przekonaniu.
06-11-2017 21:33
Czytasz w ogóle regulamin paypal bądź ebay?
Jeśli jestes nowym użytownikiem ,na payal lub ebay bodajże jak pamiętam 21 dni ma paypal aby ci odblokować środki ,mrożą się na poczęt ewntualnych roszczeń jakbyś poleciał w ... wiesz co...
także zachęcaj kupujących aby wystawiali ci komentarze a szybciej ci zwolnią kwoty