anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystawiłem na ebay.pl a nie widać przedmiotu na innych ebayach??

slsk2005
Użytkownik
Witam. Co mam zrobić, aby aukcja którą wystawiłem na ebay.pl była widoczna również na niemieckim czy na angielskim. Ustawioną mam opcję wysyłka na cały świat a pomimo tego jak wejdę na .de nie wyświetla mi tego przedmiotu.
Wiadomość 1 z 35
ostatnia odpowiedź
34 ODPOW. 34

slsk2005
Użytkownik
zanzaczam tą weryfikację i mam komunikat z paypala
Weryfikacja w systemie PayPal pozwala potwierdzić Twoją tożsamość i służy zwiększeniu bezpieczeństwa transakcji. Uzyskanie statusu użytkownika zweryfikowanego pozwoli Ci:

*

Usunąć limity dotyczące wysyłania i wypłacania pieniędzy
*

Wystawiać przedmioty na sprzedaż w zagranicznych serwisach eBay
*

Zwiększyć swoją wiarygodność dla sprzedających i kupujących

Weryfikacja w systemie PayPal polega na dodaniu do konta PayPal:

*

danych karty kredytowej (program dostępu rozszerzonego), lub
*

danych konta bankowego

Uwaga: Weryfikacja w systemie PayPal oraz połączenie konta eBay z kontem PayPal pozwala:

*

potwierdzić tożsamość w serwisie eBay
*

wystawiać przedmioty w serwisach eBay innych, niż ten w którym się pierwotnie zarejestrowałeś. Więcej o sprzedaży za granicę.

Aby uzyskać status zweryfikowanego użytkownika PayPal, zaloguj się do konta PayPal i kliknij łącze polski - Niezweryfikowany.

Jeśli nie masz jeszcze konta PayPal, status użytkownika zweryfikowanego możesz uzyskać podczas zakładania konta.
Wiadomość 21 z 35
ostatnia odpowiedź

Musisz dodac karte do konta PP i dopiero potem zacząc sprzedawac
Wiadomość 22 z 35
ostatnia odpowiedź

po kolei naprzód musisz się zarejestrować, jesli już to zrobiłeś musisz się zweryfikować, dodać kartę, system zabierze 6,50 zł; + 1 zeta za dodanie karty. Kod znajdziesz w historii rachunku na stronie banku, na miesięcznym wyciągu z karty debetowej lub na zestawieniu z karty kredytowej (treść jest taka tu cztero cyfrowy kod PAYPAL--*EXPUSE). Jeśli wpiszesz otrzymany kod wszystkie pieniądze wrócą na konto po kilku dniach.

jeśli połączysz konto ebay z PayPal i wejdziesz w zakładkę konto a nast. konto PayPal to powinnieś mieć nast. treść
Twoje konto w serwisie eBay jest połączone z Twoim kontem PayPal: i Twój adres e-mail

Bitte wählen Sie eine der folgenden Optionen aus:
Verknüpfen Sie Ihr PayPal-Konto mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto
Wenn Sie bereits von PayPal verifiziert wurden, müssen Sie Ihr PayPal-Konto lediglich mit Ihrem eBay-Mitgliedskonto verknüpfen.

Hinterlegen Sie Ihre Bankkontodaten (empfohlen)
Sie können Ihre Bankkontodaten schnell, einfach und sicher bei uns hinterlegen.

Hinterlegen Sie Ihre Kreditkartendaten
Sie werden von PayPal gefragt werden, Ihre Kreditkartendaten zu hinterlegen. Anschließend werden Sie dann durch den Verifizierungsprozess geführt

Wybierasz drugą pozycję (zalecane) czyli wchodzisz na PayPal dodajesz rachunek bankowy, PP przelewa 2 nie wielkie kwoty poniżej 1 zeta, wpisujesz w odpowiednie miejsce i jesteś w pełni zweryfikowany i możesz sprzedawać do woli.
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 23 z 35
ostatnia odpowiedź

Jak coś jest jeszcze nie jasne pytaj do woli
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
Wiadomość 24 z 35
ostatnia odpowiedź

slsk2005
Użytkownik
Wielki dzięki tak właśnie zrobiłem i teraz czekam na te właśnie przelewy o które w/w pozdr
Wiadomość 25 z 35
ostatnia odpowiedź

slsk2005
Użytkownik
OK po potwierdzeniu Karty i konta wszystko działa i można wystawiać np na ebay.de Wszystkim dziękuję za pomoc. Tylko proszę mi teraz powiedzieć jak jest z wycofywaniem aukcji. Są jakieś terminy do kiedy można wycofać. Dlatego pytam, ponieważ teraz mam dwie aukcje na polskim i na niemieckim a kurtka jest jedna;-) Jak jest na niemieckim serwisie??
Wiadomość 26 z 35
ostatnia odpowiedź

Wycofać możesz w każdym momencie, jesli nie masz kupujących, w zagranicznych serwisach masz większą pewność, że sprzedasz
Wiadomość 27 z 35
ostatnia odpowiedź

brynkos
Użytkownik
wwitam kupiłam przedmiot i niw wiem jakwrócić do płacenia bo niezapłaciłam czy ktos moze mi pomóc
Wiadomość 28 z 35
ostatnia odpowiedź

na stronie aukcyjnej, po zalogowaniu kliknij na ikonke Paypala
Wiadomość 29 z 35
ostatnia odpowiedź

A ja mam takie pytanie. Wystawiłem przedmiot na ebay.com i widać go w "Moim ebayu", ale w wynikach wyszukiwania już nie ... nawet po zaznaczeniu "worldwide". Pomyślałem, że ebay musi zaindeksować aukcje, ale czekam, czekam i nic. A gdy wystawiam aukcje na ebay.pl to jest widoczna już po 2 minutach.
Wiadomość 30 z 35
ostatnia odpowiedź