Sprzedawanie za granicę. LIMITY.

Witam. Mam problem. Jestem zarejestrowany w Polsce na ebay.pl. jako firma. Otworzyłem sklep na ebay.de ale wystawiam na ebay.at. bo to yej pory nie mialem żadnych limitów tam. Bo na ebay.de mam jakies limity do 100 artykułów. Mam konto już ponad 90 dni, mam ok.150 komentarzy i nawet super sprzedawce i dzisiaj chce wystawić przedmiot na ebay.at a tu Taki komunikat:

Wichtiger Hinweis für Verkäufer:

Wir möchten Sie darüber in Kenntnis setzen, dass Sie über Ihr Mitgliedskonto keine weiteren Artikel einstellen können. Aus Sicherheitsgründen werden Mitgliedskonten gelegentlich mit Verkaufslimits versehen.

Wir möchten uns für Ihr Verständnis bedanken. Durch dieses Verkaufslimit wird Ihre Vertrauenswürdigkeit in keinster Weise in Frage gestellt. Wenden Sie sich zur Klärung des Sachverhalts bitte an die eBay-Sicherheit. Verwenden Sie hierzu das Webformular auf der folgenden Hilfeseite:

http://pages.ebay.at/help/account/RegisterVerifyPSU.html

Wir danken Ihnen für Ihre Mitgliedschaft und freuen uns auf weiterhin gute Zusammenarbeit. Vielen Dank für Ihr Verständnis

Chciałbym wystawiać na ebay.co.uk ale tez nie moge bo wyskakują mi limity. Może ktoś mial taki problem i jakoś go rozwiązal. Prosze o pomoc.

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Sprzedawanie za granicę. LIMITY.

dla prywatnych sprzedawcow limity niektorych krajow sie sumuja. Limit 100 na niemcy, limit 100 na austrie, limit 100 na francje, 100 na anglie, 50 na usa itd. Ale jak wystawiles np.60 na niemcy to na austrie zostaje ci tylko 40 chociaz limit jest 1oo. Jak wystawiles 100 na niemcy to juz nic nie wystawisz w tych innych krajach. Hiszpania zdaje sie jest bez limitu, tam mozesz wystawic bez ograniczen

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź