anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaję na ebay.de i jestem niewidoczny pomocy!!!

Witam, wystawiłem towar na ebay.de problem w tym, że wyszukując później ten towar z poziomu ebay.de idąc dokładnie kategoriami pod jakimi wystawiłem, produkt jest niewidoczny!! dopiero po zaznaczeniu opcji europa problem znika. w ten sposób jestem bardzo ograniczony na klienta niemieckiegoo bo jeśli nie zaznaczy tej opcji to nie będzie widział mojego produktu. Proszę o pomoc jak to zmienić być może zaznaczyć coś w czasie wystawiania aukcji?
pozdrawiam
Kuba
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

trudno powiedziec... poczytaj moze tutaj:
http://pages.ebay.pl/help/search/questions/wheres-my-item.html

Aukcje sa widoczne na innym ebay niz ten na ktorym ja wystawiles jesli kupujacy zaznaczy opcje “szukaj na calym ebay” w wyszukiwaniu zaawansowanym (niestety, niewielu kupujacych korzysta z tego dodatkowego klikniecia). Moze czesciej uzywaja tej opcji kolekcjonerzy, poszukujacy artykulow trudnych do zdobycia lub typowo regionalnych.

Najkorzystniejszym jest wystawianie swojego towaru na tym ebay na ktorym jest na niego popyt.

Rozwiążę każdy (prawie) problem związany z wysyłką (i nie tylko) przez Atlantyk (w obie strony). O Mnie...

Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Dzięki za info, ale ja właśnie wystawiałem aukcję z poziomu ebay.de, i to mnie zastanawia bo zapłaciłem prowizję a i tak moje aukcje są tam niewidoczne. czy problem może dotyczyć miejsca rejestracji jakim jes Polska? jeśli ktos zna rozwiązanie problemy prosze o rady. pozdr.
Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

ja widze twoje aukcje na 7 stronie wynikow przeszukiwania Möbel & Wohnen > Sofas & Sessel > Sofas > Ecksofas> http://wohnen.shop.ebay.de/Ecksofas-/114393/i.html?Material=Leder&_trkparms=65%253A10%257C66%253A2%257C39%253A1&_catref=1&_dmpt=DE_Haus_Garten_Inneneinrichtung_Sofas_Sessel&_sc=1&_sop=10&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=7
Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

ewskowb
Użytkownik
Właśnie mam taki sam problem tyle tylko że widzę swoje aukcje ale tylko prze 3 piewsze dni,( a wystawiam na 10) nawet weszałm na eBay.de bez logowania i nadal ich nie widziałam, zastanawia mnie czy ktoś je w ogóle widzi po 3 dniach od wystwienia ?
Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź