anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaż na ebay.de ( widoczność aukcji )

Witam

Tak jak w temacie, zacząłem już swoją sprzedaż, towary wystawiam z konta prywatnego, które przekształciłem na firmowe. Dzięki temu aukcję modę wystawiać na ebay.com, na chwilę obecną nie mam żadnych ograniczeń.

Chciałbym się dowiedzieć czy mogę wystawiać na ebay.de w sumie to co powinienem zrobić żeby tam wystawić. Próbowałem wystawić aukcję, cała została przygotowana przy akceptacji aukcji musiałem wypełnić warunki zwrotów ( chodzi o sprzedaż jako firma ) po prostu nie może załadować mi się to okienko z warunkami do uzupełniania.

Na chwilę obecną z tego co zauważyłem, wystawiając towar na ebay.com + widoczność na ebay.co.uk jeszcze nikt z Europy się nie zgłosił do mnie po towar.

Dlatego chciałbym żeby moje towary były widoczne na innych serwisach, tylko chciałbym żeby nie były widoczne na samym dole, tylko ze wszystkimi przedmiotami.

Czy jest jakaś możliwość?? Na chwilę obecną zauważyłem, że jest sporo obostrzeń dotyczących użytkowników z Polski.

pozdrawiam

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Odp.: Sprzedaż na ebay.de ( widoczność aukcji )

Zeby aukcja wyswietlala sie bezposrednio w serwisie trzeba po prostu wystawic bezposrednio ona eBay.de. W tym cely porzebujesz PayPal zweryfikowany i polaczony z eBay no i jakies komentarze ze sprzedazy. Czyli mozesz wystawiac ale z powodu ilosci komentarzy zadanie moze nie nalezec do latwych.

Zanim wystawisz sprawdz koszty bo na kazdej stronie serwisu moga byc inne.

Wystawiajac w ebay.de  aukcja bedzie u gory wyszykiwania. To co nazywasz na dole to po prostu widok wuszukiwania zaawansowanego wszystkich sprzedawcow poza (PL lub strona w ktorej obecnie jestez zalogowany .com czy kazda inna strona niz ebey.de)

Gdy wystawiasz w eBay.com z opcja na UK jest nieco trudniej wyszukiwac ale nie jest to niemozliwe. Wystarczy ze kupujacy szuka przedmiotu przez wyszukiwanie zaawansowane.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

Odp.: Sprzedaż na ebay.de ( widoczność aukcji )

Jest to moje konto na forum 🙂

Obecnie mam już 46 komentów, właśnie zależy mi na sprzedazy towarów bardziej na Europe, a na chwilę obecną sprzedałem towary do Stanów, Brazili i Izraela.

Co do ogólnych zasad wystawiania, PayPal, komentarze etc. nie jest mi to obce.

Chodzi mi jak zmaksymalizować sprzedaż, ponieważ zauważyłem, że użytkownik, który ma konto na ebay.de to jego aukcje wyświetlają się również w Belgijskim serwisie.

Jak mam to zrobić, muszę zrobić 11 aukcji żeby była widoczna w każdym serwisie?

Ogólnie widzę że użytkownicy z Polski mają pod górkę:)

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź