Promocje cenowe ebay.de

Witam,

Próbowałem wystawić promocje % cenowe w sklepie na ebay.de i na zwykłych aukcjach i napotykam na swojej drodze wielką ścianę. Sklep jest otwarty, przedmioty przypisane do kategorii. Przy tworzeniu promocji cenowej nie mogę jednak wybrać towarów. Nie działa ani wybranie całej kategorii, a tym bardziej opcja wybrania pojedyńcze przedmotów. I tutaj moje pytanie, czy da rade utworzyć promocję cenową z polski na ebay.de i w jaki sposób to zrobić.

Z góry dzięki za odpowiedź,

Pozdrawiam,

Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Dot.: Promocje cenowe ebay.de

Mam ten sam problem z promocjami na ebay.de.

Piszę maila do ebay.pl mają się dowiedzieć ale trwa to tygodnie. Jeden mail, drugi trzeci proszą o cierpliwość. Ale dlaczego czy nie moga skontaktować się z działem ebay.de i wyjasnić sprawę. Przecież jak nie oni to kto ?

Ostatni mail z ebay.pl abym wysłał zrzuty ekranu oraz szczegółowe informacje jakie kounikaty są wyświetlane. Absurd.

Potem abym wskazał aukcje której to dotyczy. Przecież pisałem do obsługi, że dotyczy wszystkich aukcji na ebay.de.

Także chyba jedyne wyjście skontaktować się bezpośrednio z ebay.de bo nasi mimo chęci pomocy ( przynajmniej tak wynika z otrzymanych maili ) nie potrafia pomóc.

Pozdrawiam.

Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Ok, czytałem, dowiadywałem się, pisałem, dzwoniłem. Aby utworzyć promocję mogę w 80 % powiedzięc, że jest potrzebne konto z kraju w którym się handluje i firma z kraju w którym się handluje. Tak jak handlując w niemczech mając Top-sprzedawcę nie dostaniemy rabatów od prowizji bo nie jesteśmy niemiecką firmą, tak samo nie dostaniemy fajnych bonusików takich jak promocje cenowe aby skusić kupujących.

Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

No tak. Czyli płacimy za wystawianie identycznie jakbyśmy byli zarejestrowani w Niemczech za aukcje ale nie możemy skorzystać pełnych funkcjonalnoiści serwisu. Trochę to nie fair.

Ty się dowiedziałeś a serwis ebay.pl od dwóch miesięcy nie potrafi dotrzeć do takich prostych informacji ?

Dziwne trochę .Pozdrawiam.

Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

Witam

Rozumiem ze nic sie nie ruszylo jesli chodzi o promocje w aukcjach ebay.de?? Mam utworzone kilka rabatow ale niestety sa one ciagle w przygotowaniu.

Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź