06-05-2012 16:35
Jak w temacie-nie moge wystawic aukcji na amerykanskim ebayu po zmianach 1 maja.Czuy ktos ma podobny problem? Jak go rozwiazac?
komunikat uniemozliwiajacy:
You can not submit your listing due to the following problems
You're almost done with your listing. There's just one more thing to do. It looks like you don't have a reimbursement payment method on file with us. Sellers must have a reimbursement payment method on file under our Buyer Protection Policy.add your reimbursement payment method now . Once you're done, you'll be able to review and submit yo...what eBay Buyer Protection means to sellers
In order to complete your listing, please
Note: You can always change your selected reimbursement payment method in My eBay or cancel your reimbursement payment method by contacting us. Learn more about
06-05-2012 18:35
witam. mam to samo tyle ze na niemieckim. nie moge wystawic ponownie aukcji bo wyskakuje ze musze podac jeszcze jedna metode platnosci. dodalem konto do przelew plus i dalej nic. do tej pory nie mialem problemow z paypalem (odpukac). wiec nie wiem skad te trudnosci przy wystawianiu??? probowalem tam zaznaczac odpowiednie opcje przy wystwianiu o dodatkowej metodzie platnosci czyli przelewie i dalej nie moge tego przejsc...
06-05-2012 22:43
to jest dostępne w 3 serwisach angielskim, amerykańskim i niemieckim
zaraz i ja wypróbuje czy u mnie to też zadziała 😛
07-05-2012 07:56
Wyglada na to ze ebay wprowadzil zmiany ktorych nie mozna przeprowadzic na kontach zarejstrowanych W Polsce,jak i w wiekszosci europy.I tym sposobem zablokowal setki srzedajacych zupelnie dbajac o to.tego z przyczyn technicznych poprostu nie da sie zrobic!!!
Jak w ogole to mozliwe???????
07-05-2012 09:43
i jak kolego pomocny? udalo Ci sie cos wystawić?
08-05-2012 17:25
tak wystawiam, normalnie bez przeszkód, to o czym piszecie się nie pojawia, nic mi nie wiadomo na ten temat 🙂
a teraz poważnie 😄 na koncie, na którym sprzedaję mam staż 5 letni, ponad 3400 opinii i kilka tysięcy sprzedanych przedmiotów
widocznie to ograniczenie jest dla userów z niskim stażem sprzedażowym, czy równięż ma to odniesienie do opinii nie mam zdania 😄
08-05-2012 19:35
Wystawiasz na amerykanskim?
Jakos wierzyc mi sie nie chce ze zalezy to od poziomu pozytywnych komentarzy,na zagranicznych forach ten sam problem!!!
08-05-2012 20:23
ja mam 46 komentarzy i wszystkie pozytywne wiec to raczej nie ma zwiazku z opiniami. ktos jeszcze ma podobny problem?? pisalem do ebaya i na razie nie odpisuja...
09-05-2012 14:30
Uwaga- od dzisiaj bez przeszkod mozna wystawiac na amerykanskim ebayu!!!
Ebay zrezygnowal z wczesniejszych zmian!!!
03-11-2012 21:41
k.. znowu jest to samo. nie moge wystwić nowych aukcji. ktos jeszcze ma podobny problem czy tylko ja co jakiś czas nie bede mial mozliwosci wystwiania?