Czy jeśli na ebay pl. ustawie w dziale: Mój eBay: Płatności łączne i zniżki kosztów wysyłki zniżki czyli ustawie 0 zł za każdy następny przedmiot zakupiony przez tego samego kupójącego na moich aukcjach, to będzie dotyczyło także zagranicznych serwisów ( wystawiam na com, czy kupujący to zobaczą? i będzie ich dotyczyc)
Rozumiem to niedotyczy aukcji jakie teraz wystawiłem.
Czy powinienem coś odznaczyc żeby zastosowac tą opcje: Only one shipping charge of $4 applies for all pictures purchased.
pozdrawiam
Na pierwszej stronie kreowania aukcji kliknij “edit rules”
“Combined shipping discounts
Apply my flat shipping rule with profile name
Edit rules”
A nastepnie “Create”
Promotional shipping rule (applies to all listings)
-Not specified-
Create
W tabelce zaznacz i wpisz “4” tak aby brzmialo: ”Spend no more than $4 for shipping on a single offer”
Reguly utworzone w tej tabelce sa nadrzedne w stosunku do ustawien indywidualnych na aukcjach jesli kupujacy spelni warunki tu okreslone.
Sluze zrzutem ekranu jesli napiszesz na priva.
(przy wysylaniu wiadomosci przez Ebay, prosze odznaczyc okienko „ukryj moj adres email” – ulatwi mi to odpowiedz a takze umozliwi przeslanie zalacznikow - nie musze sie wtedy logowac aby odpowiedziec).
Czy te zmiany moge wprowadzic na wystawionych aukcjach,Nie moge znaleśc “edit rules”
Czy szukac po kliknięciu ,,Revise your item" czy wcześniej ?
pozdrawiam
Mam znalazłem, zaznaczyłem na jednej i zapisało się nawet w zalicytowanej aukcji ,,Do not charge more than US $4.00 for shipping for multiple purchases on a single order." Zrobiłem to z ,,Revise your item"
Bardzo dziękuje