22-10-2014 18:17
Hej,
właśnie miałem jednego kupującego z UK, który w adresie dostawy nie podał swojego imienia i nazwiska.
Napisałem do niego wiadomość, żeby to zrobił a on odpisał, że "zapłacił 3 dni temu" (kupił w piątek wieczorem) ale oczywiście swoich danych nie podał.
Ponownie do niego napisałem, żeby podał to imie i nazwisko to.... odpisał mi adres wysyłki bez imienia i nazwiska. Ale potem chyba skumał o co chodzi i wreście napisał... po dwóch dniach.
Piszę bo obawiam się, jaki on komentarz wystawi. Czy Wam też się trafiają tacy kupujący?
PS: Dodam, że ja nie mam problemu z językiem angielskim.
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
23-10-2014 22:24
mam podpisana umowe z poczta, u mnie przyjmuja bez problemu, nawet w to nie wnikaja
nie chcieli mi przyjac kiedy mialem adres napisany cyrylicy i po hebrajsku, wtedy wyslalem w zaprzyjaznionej agencji pocztowej, poszlo bez problemu i polecialo rowniez bez problemu
oo mam wlasnie adres bez nazwiska do UK 🙂
22-10-2014 22:11
u mnie to norma
niektorzy nie podaja wcale, inni wpisuja swoj login tylko
jesli chodzi o uk jest to do niczego nie potrzebne wystarczy sam numer domu i poprawny kod pocztowy, nawet nie musi byc miasta a tym bardziej hrabstawa, dojdzie bez problemu. Własnie tak działa poczta w UK
23-10-2014 20:39
Nawet nie wiedziałem o tym. Zawsze prosiłem o podanie imienia i nazwiska i zawsze odpisywali normalnie.
Ciekaw jestem czy pracownica poczty by taką przesyłkę przyjęła?
Pozdrawiam
23-10-2014 22:24
mam podpisana umowe z poczta, u mnie przyjmuja bez problemu, nawet w to nie wnikaja
nie chcieli mi przyjac kiedy mialem adres napisany cyrylicy i po hebrajsku, wtedy wyslalem w zaprzyjaznionej agencji pocztowej, poszlo bez problemu i polecialo rowniez bez problemu
oo mam wlasnie adres bez nazwiska do UK 🙂