08-09-2016 16:05
przy próbie edycji aukcji wystawionych na ebay.com (tylko na tym bo na ebay.de i uk działa normalnie) wyswietla mi na czerwono kod pocztowy do poprawienia -o co chodzi? sprzedawca który ma zlokalizowane miejsce wysyłki w Polsce już nie może wystawiać na amerykańskim ebay-u?
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
09-09-2016 13:21
Niedługo się okaże, czy tak już zostanie, czy to tylko doraźne ich rozwiązanie na ten problem, no ale system puszcza, więc powinno być ok.
09-09-2016 14:38
No to żyjemy 😉 Bez uzupełnienia 'state' nawet przechodzi. Może coś ogólnie grzebali w tym module.
09-09-2016 14:58
Nawet kraj możesz zmienić, więc rypnęło im się po całości, ja tam zmieniam tylko kodzik przez nie pisanie go, aby nie prowokować ebay , no i lepiej nie wprowadzać w błąd klientów.
10-09-2016 10:35
Dobry pomysł.Działa!womanwink:
10-09-2016 12:45
tia... no doczekałem się bardzo pomocnej odpowiedzi:
"Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta eBay.
Uprzejmie informuję Cię, że opisana przez Ciebie nieprawidłowość została zgłoszona specjalistom Działu Technicznego. Zajmą się oni szczegółową analizą przedstawionych przez Ciebie trudności i zaproponują najbardziej skuteczne rozwiązanie. Gdy tylko otrzymam odpowiedź, niezwłocznie się z Tobą skontaktuję. Z góry dziękuję za wyrozumiałość.
Mam nadzieję, że problem zostanie szybko rozwiązany. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostaję do Twojej dyspozycji.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia"
standard amerykansky -miło i bez treści
13-09-2016 15:44 — edytowano 13-09-2016 15:45
bo odpisał ci automatyczny boot wiec się nie nakręcaj. To sa automatyczne odpowiedzi lub jakies wklejki "kopiuj" i "wklej".