03-11-2014 20:09 — edytowano 03-11-2014 20:13
Ustawili 3-5 dni robocze na przesyłki priorytetowe po europie,dzisiaj minął 5 dzień i mam spór,facet pisze że minął termin i mam mu podać numer przesyłki (który znał przed założeniem sporu)
nic tylko usiąść i zapłakać,trzeba się powoli zwijać z polskiej wersji i zapomnieć o niższej prowizji.Żaden zagraniczny serwis nie ustawia tak krótkiego czasu dostawy przy standardowej dostawie (priorytet to jedyna opcja na listy polecone)
Po wpisaniu numeru przesyłki w sporze Paypal wywala przekierowanie na stronę główną,zamiast na e-monitoring,dlaczego?
06-11-2014 22:34
07-11-2014 10:17
7 listopada chyba odebrał przesyłkę i zamknął spór.List polecony szedł 10 dni roboczych,dzięki ebay zarobiłem nega i 3 problemy.
Nie dostałem żadnego powiadomienia że zmieniają się zasady i ebay ustala poroniony i nierealny czas przewidywanej dostawy na 3-5 dni roboczych.
09-11-2014 15:18
administracja usunęła negatywa,czas dostawy był określony dla przesyłki krajowej a nie zagranicznej.Dlatego tytuł posta był zbyt pochopny.
09-02-2024 10:43
Kupiłem kilka książek z francji, od osoby oznaczonej "najlepszy sprzedawca" szybka wysyłka itp. Za towar zapłaciłem w styczniu. Sprzedawca zaznaczył że wysłał już następnego dnia. Po 10 dniach na prośbę o udostępnienie numeru listu przewozowego przyznał się że dopiero dzisiaj wysłał. Śledzenie pokazuje że do 18 marca bedzie u mnie. Ostatnio paczki z Chin dochodzą w 2 tygodnie...a tu sprzedawca z francji wystła po 10 dniach do tego mi napisał że nie ma jednej i że zwróci mi kasę 😞
10-02-2024 00:15
Moja rada.
Otwórz spór że zakup niezgodny z opisem. Jak dokona zwrotu i jak otrzymasz przesyłkę mozesz spór zamknąć. Nie wcześniej