anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wpłatą na konto PayPal

A więc przelałam trochę pieniędzy na eKarte, która jest powiązana z PayPalem, ale saldo na koncie PayPal nie zmieniło się. Co mam robić?

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

jesli sie niemyle to znaczy to tylko tyle, ze przelalas kase na konto swojej karty a nie na konto paypal.

na konto paypal mozesz przelac pieniazki z konta bankowego i wtedy saldo na paypal bedzie dodatnie.

tak czy owak majac kase na koncie karty powinnas byc w stanie zaplacic paypalem jesli te karte masz przypisana do konta paypal, choc nie wiem co sie dzieje jesli np. kwota do zaplaty jest wyzsza niz saldo na koncie karty...

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Uważajcie na szybkie doładowania Bluecash to oszustwo nie doładowujcie przez nie. Doładowywałem normalnym sposobem z konta bankowego i było ok. W ciągu roku sprzedałem przedmiotów na Ebay za 1500zł ale dużo kupuje i zacząłem przelewać funkcją błyskawicznego przelewu z własnego konta PRZEZ Buecash wszystkie takie przelewy są traktowane jako płatności a nie doładowanie konta i po przekroczeniu limitu którego w rzeczywistości nie przekroczyliście PayPal ogranicza dostęp do konta i żąda informacji osobistych takich jak dowód osobisty i wyciąg bankowy to w mojej ocenie oszustwo nigdzie nie ma info że takie doładowanie jest traktowane jako płatność i że prowadzi do ograniczeń na koncie UWAŻAJCIE NA TO I NIE WIEŻCIE PAYPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC IM NIE UDOSTĘPNIAJCIE JA JESTEM DOBRYM KLIJENTEM DZIĘKI MNIE ZARABIAJĄ KUPĘ KASY I ZREZYGNUJĘ JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE I WIELU LUDZI TEŻ. ZGODNIE Z PRAWEM POLSKIM PAYPAL NIE JEST BANKIEM I NIE MA SIEDZIBY W POLSCE A DOKUMENTY MOŻNA UDOSTĘPNIAĆ TYLKO W SIEDZIBIE DANEGO PODMIOTU ZA POTWIERDZENIEM ZŁOŻENIA TAKICH DOKUMENTÓW WIĘC NIECH SOBIE DARUJĄ WYUDZANIE INFORMACJI

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

Uważajcie na szybkie doładowania Bluecash to oszustwo nie doładowujcie przez nie. Doładowywałem normalnym sposobem z konta bankowego i było ok. W ciągu roku sprzedałem przedmiotów na Ebay za 1500zł ale dużo kupuje i zacząłem przelewać funkcją błyskawicznego przelewu z własnego konta PRZEZ Buecash wszystkie takie przelewy są traktowane jako płatności a nie doładowanie konta i po przekroczeniu limitu którego w rzeczywistości nie przekroczyliście PayPal ogranicza dostęp do konta i żąda informacji osobistych takich jak dowód osobisty i wyciąg bankowy to w mojej ocenie oszustwo nigdzie nie ma info że takie doładowanie jest traktowane jako płatność i że prowadzi do ograniczeń na koncie UWAŻAJCIE NA TO I NIE WIEŻCIE PAYPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIC IM NIE UDOSTĘPNIAJCIE JA JESTEM DOBRYM KLIJENTEM DZIĘKI MNIE ZARABIAJĄ KUPĘ KASY I ZREZYGNUJĘ JEŻELI TAK DALEJ PÓJDZIE I WIELU LUDZI TEŻ. ZGODNIE Z PRAWEM POLSKIM PAYPAL NIE JEST BANKIEM I NIE MA SIEDZIBY W POLSCE A DOKUMENTY MOŻNA UDOSTĘPNIAĆ TYLKO W SIEDZIBIE DANEGO PODMIOTU ZA POTWIERDZENIEM ZŁOŻENIA TAKICH DOKUMENTÓW WIĘC NIECH SOBIE DARUJĄ WYUDZANIE INFORMACJI

ZAPAMIETAJCIE,ze sa to celowe zagrywki paypal. Celowo blokuja kase i graja na zwloke po to zeby zarobic na twoich pieniadzach,ktore po zablokowaniu na koncie spokojnie procentuja na korzysc ebay i paypal.

Wiadomo,ze nie kazdy ma czas i moze przeslac im odpowiednie dokumenty.Wiec im dluzej pieniadze sa blokowane tym wiecej zarabiaja na nich.

PayPal i ebay tlumacza to bezpieczenstwem hahahahahha a to nic innego jak wymyslone preteksty do przetrzymania kasy.Normalnie bylo by to nielegalne wiec dlatego tak sformulowali swoj regulamin zeby miec podstawe do przetrzymania pieniedzy.

Choc paypal to nie bank,ale pomyslcie sobie co by bylo gdyby bank blokowal wam konta i rzadal jakichs potwierdzen czy robil tego typu pseudo weryfikacje.

Smiechu warte i nierealne.

Caly ten paypal to pic na wode,nie chroni i jest niebezpieczny,zbieraja informacje o tobie twoich zrodlach finansowych miedzy innymi po to zeby wiedziec jak sie podejsc i w ktorym momencie.

Cale te ich weryfikacje to mistyfikacja,pretekst do blokowania twoich pieniedzy.

Bank jest zaufana instytucja,masz konto w banku,karte i wszystko to jest przypisane do ciebie i twoich danych osobowych.Bank nie wymaga od ciebie pozniej zadnych weryfikacji i nie inwigiluje ciebie a paypal owszem,im nie wystarcza dowod osobisty,dane z dowodu przypisane do twojego rachunku w banku i karta kredytowa,ktora rowniez jest zgodna z twoimi danymi.

PayPal robi to celowo,po to by miec pretekst do przetrzymania pieniedzy,bo wiekszosc uzytkownikow wyplaca je na bierzaco lub placi nimi za towary i paypal nie ma z tego duzych korzysci wiec stosuja tego typu nielegalne praktyki zwane weryfikacjami i kontrolami.

Z przetrzymywanych pieniedzy korzysta ebay i paypal,korzysci  jakie otrzymuja z tych przetrzymywanych nielegalnie pieniedzy,ktore sa wysoko oprocentowane licza w milionach.Z tego zyje paypal i ebay.

Robia z ludzi idiotow.PayPal to jeden wielki oszust.

NIE daj sie naciagac i nie badz naiwny.Tylko masowe skargi i pozwy zmienia absurdalne zasady ebay i paypal.

Sprawy te powinny byc naglosnione w polskich mediach publicznych.

NIEKORZYSTAJ Z PAYPAL TO OSZUSCI I NACIAGACZE! BEZPRAWNIE I CELOWO BLOKUJA I PRZETRZYMUJA TWOJE PIENIADZE. ZA NIM ZALOZYSZ PAYPAL POCZYTAJ NA INTERNETOWYCH FORACH CO CI GROZI I NA CO JESTES NARAZONY.NIE SPRZEDAWAJ KOLEKCJONERSKICH WARTOSCIOWYCH PRZEDMIOTOW BO STRACISZ! PAYPAL NIE CHRONI SPRZEDAJACYCH,POMAGA NIEUCZCIWYM KUPUJACYM OKRASC CIEBIE.PRZECZYTAJ ICH CHORA UMOWE TO ZROZUMIESZ.POCZYTAJ O NICH W INTERNECIE TO ZROZUMIESZ,NIE WARTO PRZYJMOWAC PLATNOSCI ZA POSREDNICTWEM PAYPAL.
Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź