anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowy, Zero wiedzy w tym dziale. Pomocy!

Witajcie. Mam taki problem ze nie wiem jak placic w tym ebay. Wczoraj co prawda zrobilem dopiero konto na nim i na tym smiesznym PayPal-u. Wczesniej widzialem jakies podobne watki, ale szczerze mowiac nie wiele z nich zrozumialem. Poniewaz nie wiem, czy moge kupowac rzeczy nie majac zadnych kart ? i czy mozna wplacic pieniadze na PayPal przez normalny przelew dokonany na poczcie ? Jak juz bede mial te pieniadze na PayPal-u, to jak mam kupic rzecz. w jaki sposob sie to odbywa ? moglby mi Ktos po kroku wytlumaczyc. Wybaczcie ze tyle Pytan odrazu, ale jestem w kropce, poniewaz dzisiaj koncza sie 2 aukcje w ktorych mam zamiar wziac udial;) a i czy rozni sie kupowanie czegos od kogos z zagranicy niz normalnie polak z polakiem ? 😜 Pozdrawiam i Blagam o Pomoc
Wiadomość 1 z 5
ostatnia odpowiedź
4 ODPOW. 4

Poniewaz nie wiem, czy moge kupowac rzeczy nie majac zadnych kart ?

Tak, możesz

i czy mozna wplacic pieniadze na PayPal przez normalny przelew dokonany na poczcie ?

Nie, musisz wpłacać pieniądze ze swojego konta bankowego

Jak juz bede mial te pieniadze na PayPal-u, to jak mam kupic rzecz. w jaki sposob sie to odbywa ?

Normalnie, kupujesz, płacisz PayPal'em, a system automatycznie zabierze Tobie złotówki, a sprzedawcy zamieni na funty, $, €

i czy rozni sie kupowanie czegos od kogos z zagranicy niz normalnie polak z polakiem ? 😜

Niczym, w pierwszym przypadku płacisz PayPal'em, w drugim możesz przelewem, ale tej metody płatności nie zalecam

Dlaczego napisałeś śmieszny PayPal

PayPal to jedyna metoda płatności, gdzie serwis ewentualnie odda pieniądze w razie zaginięcia przesyłki lub nie wysłania towaru wcale, płacąc innymi metodami płatności w tym przelewem kasy na 100% nie odzyskasz
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 5
ostatnia odpowiedź

Tu masz filmik jak dodać kase do konta PP:
http://www.youtube.com/watch?v=po1RIIa576w
Ludzie tu udziejający pomocy porady nie są pracownikami ebaya ani paypala.
ZAPAMIĘTAJ: Płać tylko i wyłącznie poprzez Paypal (w skrócie PP) Amen.
Wiadomość 3 z 5
ostatnia odpowiedź

a tak juz na Marginesie, mozecie zaproponowac gdzie wedlug was jest najlepiej zalozyc konto bankowe ?
Wiadomość 4 z 5
ostatnia odpowiedź

tam gdzie:
1. mozesz wszystkie operacje (lub prawie wszystkie) dokonac przez Internet.

2. dadza ci cos za otwarcie u nich konta (nagrode, znizke, promocje , punkty itp).

3. oferuja darmowa (lub tania karte).

4. za uzycie karty cos zbierasz (np. punkty z ktore mozna cos wybrac jesl sie nazbiera lub, najlepiej, gotowke).

5. Idealnie: karta ktora w razie problemow z zakupem wstrzyma platnosc i zbada co sie dzieje i w razie uzasadnionym dokona platnosci zwrotnej na twoja rzecz.

6. BOK jest responsywne, grzeczne, cierpliwe, odpowiada a temat, jest osiagalne telefonicznie lub przez email.

Zajrzyj na strone: Mbank lub Inteligo
Wiadomość 5 z 5
ostatnia odpowiedź