anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zapłacić za zamówiony towar

Właśnie zamówiłem dwie rzeczy na ebay. Konto paypal jest powiązane z moim kontem na ebay. Doładowałem przelewem błyskawicznym odpowiednią sumę, która już jest na moim koncie paypal i nie wiem jak teraz zapłacić. Wchodzę na Ebay klikam zapłać teraz i po pewnym czasie muszę wybrać formę płatności. Każą mi skorzystać z karty kredytowej lub debetowej (wolałbym nie) albo jest opcja dodaj środki do konta PayPal. Środki już na koncie są, a kiedy klikam opcje dodaj środki do konta PayPal wyświetla się tylko instrukcja jak dodać środki. W rezultacie nie wiem jak mam zapłacić. Może da się sfinalizować transakcję logując się po prostu na Paypal.pl i tam w którejś z zakładek. Pomóżcie proszę !!!!

Wiadomość 1 z 7
ostatnia odpowiedź
6 ODPOW. 6

Dot.: Jak zapłacić za zamówiony towar

Może mam wybrać zakładkę wyślij pieniądze ? Ale tam należy podać tylko jakiś śmieszny email odbiorcy i kwotę ? 

Wiadomość 2 z 7
ostatnia odpowiedź

Może mam wybrać zakładkę wyślij pieniądze ? Ale tam należy podać tylko jakiś śmieszny email odbiorcy i kwotę ? 

nie, to sluzy tylko jakbys komus przelewal kase miedzy kontami paypal

napisz do sprzedawcy i popros o fakture (invoice) wtedy otrzymasz na skrzynke w moj ebay wiadomosc a tam gotowy link do zapalty, klikniesz w niego a nast. zalogujesz sie na swoim paypal i zaplacisz za przedmiot

na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 3 z 7
ostatnia odpowiedź

Już otrzymałem od sprzedającego ten cały invoice, ale w wiadomości nie mogę doszukać się żadnego linku. Jedyna treść brzmi I have sent an invoice for you;-)

Wiadomość 4 z 7
ostatnia odpowiedź

Gdy dodane środki znajdą się już na Twoim koncie, musisz ponownie zainicjować transakcję zakupu lub wysyłania pieniędzy w celu jej sfinalizowania. O co chodzi ?

Wiadomość 5 z 7
ostatnia odpowiedź

Więc, doładowałem sobie konto paypal. Wchodze na Ebay klikam zapłać teraz, postępuje krok po kroku jak mi każą. Loguje się na moje konto PayPal i otwiera się następujący krok "Aby sfinalizować płatność, powiąż ze swoim kontem PayPal kartę debetową lub kredytową albo wybierz inną formę płatności." Karty nie posiadam, wiec wybieram przelew, pojawiają się dane do przelewu który już zrobiłem i na dole informacja "Gdy dodane środki znajdą się już na Twoim koncie, musisz ponownie zainicjować transakcję zakupu lub wysyłania pieniędzy w celu jej sfinalizowania." Anulowalem transakcje, odpalam ją na nowo i dalej to samo, a gdy na paypalu wybiorę wysyłanie pieniędzy mam podać maila na który przelać mamonę i troche nie za bardzo wiem co dalej robić.

Z góry dziękuje i pozdrawiam

Wiadomość 6 z 7
ostatnia odpowiedź

zadzwon do obslugi klienta paypal

Wiadomość 7 z 7
ostatnia odpowiedź