Płatności
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Błąd w przeliczeniu płatności Paypal o 850zł!

Witam, Kupiłem ostatnio płytę od sprzedawcy z Hiszpanii. Razem z wysyłką miało wyjśc 17 euro. Zrobiłem na PayPalu przelew jak milion poprzednich na kwotę 17 euro do sprzedawcy. Wysłało się, wszystko było w porządku a z konta zniknęło 917zł czyli praw...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 1961 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Na co uwazac i jak sie ustrzec...

Sluchajcie, ostatnio dosyc glosno jest o oszustwach na PayPalu. Ktoś coś zamawia (przewaznie z zagranicy), po czym po wysyłce wycofuje przelew (mozna to zrobic podobno na rozne spoby).I tak sie zastanawiam... chyba tak naprawde, nie ma sposobu, zeby ...

okazja czy oszustwo?

Mam sznse kupić dobry telefon w bardzo niskiej cenie. Sprzedawca ma dużo telefonów w ofercie wszystkie nowe i w bardzo niskich cenach. Sprzedający jest z polski i jego konto ma troche ponad miesiąć narazie 100% pozytywnych komętarzy(tylko 2). Płatnoś...

• 417 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Stawki prowizji

Witam, Proszę mnie potwierdzić, czy dbrze rozumiem. Na stronie: http://pages.ebay.pl/help/sell/fees.html#binW zakładce Prowizje od ceny końcowej Widnieje maksymalna stawka 2,5% ceny końcowej, ale nie więcej niż 43,75 zł Dlaczego za sprzedaż przedmiot...

• 848 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przewalutowanie - PayPal i mBank. Jak najkorzystniej?

Cześć, Ostatnio dokonałem zakupu przez eBaya, płatność w $USD. Kwota 191$ z przesyłką. Mam konto w mBanku i eKartę. Zrobiłem tak, że potrzebne pieniądze przelałem na eKartę i potem PayPal ściągnął mi z eKarty te 191$. Powstał natomiast problem dot. p...

• 33756 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co się dzieje z PayPal?

WitamCzy ktos wie co z PayPal kiedy ruszą? nie odnajduje mi adresu serwera. Strona www.paypal.com nie istnieje.

• 1187 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Łączna płatność - dwie waluty.

Klient z Niemiec kupił dwa przedmioty jeden z ebay.de drugi z ebay.com ,.Domaga się łącznej płatnośći ( faktury) za przedmioty , chodzi aby dwa razy nie płacił za wysyłkę.Jak to ogarnąć jedna płatność jest w USD , druga w EURO .

• 669 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Doplata za towar

Witam Pytanie sprzedałęm rzecz a gościu chce doplacic i bierze inną droższą rzecz jak ustawic doplate do towaru . Mam mu to zrobić ? tak napisała.

• 315 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z płatnością, za krótki numer konta

Wygrałem aukcje i nie wiem jak zapłacić. Płatność jest tylko przelewem ale numer konta jest za krótki. Jaki będzie poprawny numer IBAN dla tego banku i ponizszego numeru konta odbiorcy? Numer konta odbiorcy: 8248912 Bank: KSK Esslingen Nürtingen Kod ...

• 1159 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

brak karty kredytowej

Witam.To mój drugi zakup na ebay, poprzednim razem posżło gładko, ale teraz to jakaś masakra. Kupiłam przedmiot w US$, na PayPalu mam pieniądze w pln. Wybrałam na eb zapłać teraz za przedmiot, zalogowałam się na PP i nagle komunikat: "Aby zapłacić za...

• 288 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal i ebay - problem

Witam. Nie ukrywam, że jestem nowy w tym środowisku tzn od niedawna mam Paypala i ebay. Dzisiaj zrobiłem jeden przelew przez Paypala, po jakimś czasie znalazłem interesującą mnie rzecz na ebayu. Już chciałem kupić, wpisuje login i pass do Paypala aż ...

• 399 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupowanie po raz pierwszy

Witam, mam zamiar kupić tutaj po raz pierwszy przedmiot który kosztuje dokładnie US $25,19.I moje pytania w związku z tym to:1. Najpierw mam wykonać przelew na PayPal czy kliknąć na "kup" na Ebayu na stronie przedmiotu?2. Jeżeli na PayPalu po przelic...

• 353 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PAYPAL - WSPOMAGA OSZUSTOW !

Zakupilem jakis czas temu na angielskim ebay dwa iphony, telefony ktore przyszly to zwykle podroby z chin. Zglosilem spor do paypala, paypal kazal odeslac towar do sprzedajacego i to wlasnie uczynilem. Podalem nr trackingowy, a w dniu dzisiejszym dos...

• 603 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłata za aukcję

Witam,2 dni temu kupiłem buty na ebay w USA, założyłem konto na PayPal i tu zaczynają się schody. Przedmiot z kosztami wysyłki kosztował 139,50$. Sprzedawca ma wybraną opcję płatności Paypal (na tym koncie mam pieniądze przewalutowane 150$). Kiedy kl...

Autorzy z największą liczbą podziękowań