13-08-2014 23:05
Witam
zakupilam przedmiot dnia 16.07.2014r do dzis nie otrzymalam. co mam zrobić ?? za 3 dni minie miesiąc a przedmiotu nadla nie ma. czy zglosic to gdzieś ? jak tak to gdzie.
przecież powinien juz dojsc. czy moge liczyc na zwrot pieniędzy. placiłam przez system PayPal.
Prosze o odpowiedzi 😉
Zaakceptowano odpowiedź! Przejdź do odpowiedzi.
14-08-2014 00:12
tak, jak najszybciej otworz sprawe tutaj albo na paypalu, ale lepiej bedzie jak otworzysz sprawe na paypalu
zaloguj sie na swoj paypal nast. kliknij w szczegoly tego przedmiotu co kupiles, zejdz belka na sam dol, tam masz gotowy link, kliknij w niego, ponownie zaloguj sie na paypal, wybierz z listy ze nie otrzymales przedmiotu i finito
na otwarcie sprawy masz 45 dni tylko, policz sb dni od 16 lipca jak leci po kolei z sobota i niedziela rowniez, 16 lipiec rowniez liczy sie jako 1 dzien, jesli sie spoznisz nie odzyskasz juz hajsu
15-08-2014 09:31
Jeśli nie otrzymałaś tego zamówienia wpisujesz w to okienko wiadomość o treści:
I haven't received my order and the seller has not answered my message.
Paypal sprawdzi transakcję i zwróci pieniądze jeśli sprzedawca nie wysłał przedmiotu.
14-08-2014 00:12
tak, jak najszybciej otworz sprawe tutaj albo na paypalu, ale lepiej bedzie jak otworzysz sprawe na paypalu
zaloguj sie na swoj paypal nast. kliknij w szczegoly tego przedmiotu co kupiles, zejdz belka na sam dol, tam masz gotowy link, kliknij w niego, ponownie zaloguj sie na paypal, wybierz z listy ze nie otrzymales przedmiotu i finito
na otwarcie sprawy masz 45 dni tylko, policz sb dni od 16 lipca jak leci po kolei z sobota i niedziela rowniez, 16 lipiec rowniez liczy sie jako 1 dzien, jesli sie spoznisz nie odzyskasz juz hajsu
14-08-2014 11:17
dziękuję .. czyli teraz mam szanse odzyskać pieniądze ? jeszcze nie minął miesiąc za 2 dni mija czyli powinni oddać mi pieniążki ? bo wgl mam 2 przedmioty u tego samego sprzedawcy ale kupowane oddzielnie bo byla darmowa wysyłka czyli 2 raz zglosić na PayPalu że nie dostałam przedmiotu ?
14-08-2014 11:28
i tam w PP jest taka informacja : Napisz wiadomość do sprzedającego
Twoja wiadomość zostanie pokazana sprzedającemu w Centrum rozstrzygania. Wszystkie wiadomości będą przechowywane w serwisie PayPal.
CO mam napisać ? są to 2 bransoletki i nadal ich nie mam obydwie miały być na prezent urodzinowy ale niestety nie doszły, poza tym tekst pisać w języku angielskim czy polskim ? sprzedawca był z zagranicy chyba z Chin. 😄
proszę o odpowiedź, bo chciałabym to jak najszybciej zrobić i odzyskać moje pieniążki 🙂
15-08-2014 09:31
Jeśli nie otrzymałaś tego zamówienia wpisujesz w to okienko wiadomość o treści:
I haven't received my order and the seller has not answered my message.
Paypal sprawdzi transakcję i zwróci pieniądze jeśli sprzedawca nie wysłał przedmiotu.
15-08-2014 20:53
ok, ale to mam wpisać w wiadomości do sprzedającego na pp, bo tam jest własnie informacja, że w tym okienku można napisac wiadomość do sprzedającego, pokaże to w załąćzniku. ::
i to jest na pp jeśli wejdę w Centrum Rozstrzygania