14-08-2014 12:34
ostatnio kupiłam plecak na ebay.com gdy dałam zapłac skierowało mnie do paypal ale nie miałam tam srodków wiec podałam numer karty i zaołaciłam przez kartę, co jeśli nie dostanę przedmiotu, Mam szanse na odzyskanie pieniędzy ?
jeśli dam operacje na koncie Pay Pal to jest zaksięgowana ta wpłata i wgl ale chyba nie byłoby tak łatwo ze zwrotem pieniędzy. 😞 ?
chodzi o to że jak nie dojdzie do września to bedzie źle 😞 a przesyłki z chin ida bardzo długo 😞
co zrobić ?? na razie czekam ale co jak nie dojdzie ? gdzie próbować odzyskać pieniądze ?
status wysyłki jest ze wysłano
a w szczegółach jest też taka informacja :
Typ zasilania: | Środki PayPaliKarta kredytowa | |
Źródło finansowania płatności: | 0,25 PLN - Konto PayPal 51,97 PLN - Karta debetowa Visa XXXX-XXXX-XXXX-XXX | |
Transakcja zrealizowana przy użyciu tej karty kredytowej pojawi się na rachunku jako „PAYPAL *RAOSHAOPING”. |
hmm nie był to przelew bankowy ale czy to jest takie same że mogę rozstrzygnąć tą sprawdę w Centrum rozstrzygania bo w to mogę wejść na PP .
proszę o odpowiedź.
14-08-2014 19:09
spk, mozesz otwierac sprawe w centrum rozstrzygania a masz na 45 dni od momentu klikniecia kup teraz czyli sprawe mozesz otworzyc do 25 wrzesnia, po tym termienie hajsu juz nie odzyskasz
a czas dostawy z Chin przesylka ekonomiczna wynosi okolo 30 dni
14-08-2014 19:46
dziękuje Ci bardzo za pomoc 🙂