jak zapłacic

kupilem na ebay radio w niemczech po licytacji wygranej przez ze mnie,przyszedł e-mail Kupiłeś przedmiot w serwisie eBay:z imieniem nazwiskiem i adresem, zaraz po nim przyszedł drugi e-mail z moją faktórą na jaką sume mam zapłacić po kilku kliknieciach ukazał sie niekompletny nr. konta brak adresu,i nazwisko z imieniem inne niż w e-mailu który przyszedł mi z ebaya po wygranej licytacji,pytanie czy tak to może być że na koncie ebay ktoś jest zarejestrowany pod jednym nazwiskiem i adresem a dane jego są na inne nazwisko i adres do wplaty i to jeszcze nie kompletne jest obawa komuś takiemu pieniążki wpłacić zwłaszcza 2000zl kogo mam pytać gdzie pisać żeby w ebay sprawdzili tego gościa,czy ebay ma jakieś biuro obsługi.
Wiadomość 1 z 74
ostatnia odpowiedź
73 ODPOW. 73

jak zapłacic

Napisałem mu że tylko przez PayPal zapłacę, nie odpisuje to napisze że z wiązku z brakiem odpowiedzi ze strony sprzedającego rezygnuje z kupna,dzięki za podpowiedź
Wiadomość 21 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Poszło wysłalem do niego przetumaczony tekst, że rezygnuję, zobaczymy jak zaraguję,pozdrawiam do jutra
Wiadomość 22 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

jestem nowy chce kupić towar z niemiec dowiedziałem się że najtaniej jest zaplacić przelewem na konto przez bank zachodni wbk czy ktoś tak płacił nie chce zakladac peypal
Wiadomość 23 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

czy jest ktos na forum odezwijcie się
Wiadomość 24 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Witam ponowni,kolega z niemiec dalej nie odpowiada na moje e-maile,A tak przy okazji w jaki sposób przelać z mojego konta walutowego na konto PayPal,
Wiadomość 25 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

Źle to napisałem na jakiej zasadzie to się toczy np.przeleje z z mojego na PayPal i teraz trzeba komuś to wpłacić,co wtedy
Wiadomość 26 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

jestem nowy chcę kupić buty w niemczech dowiedziałem się że najkorzystniej jest przelac kasę poprzez przelew w wbk czy ktoś tak juz płacił proszę o pomoc.
Wiadomość 27 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

odezwijcie się?
Wiadomość 28 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

nie plac przelewem za granice bo sie to po prostu nie oplaca - musisz pokryc wszystkie prowizje bankowe i zaplacic de fact wiecej aby sprzedawca otrzymal tyle ile mu sie nalezy. co za problem zalozyc konto paypal, przelac na nie kase i zaplacic w ten sposb jesli sprzedawca sie zgodzi na platnosc paypal...?
Wiadomość 29 z 74
ostatnia odpowiedź

jak zapłacic

chce kupic tylko jednorazowo
Wiadomość 30 z 74
ostatnia odpowiedź