Kupowanie za granicą
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Problem ze śledzeniem Royal Mail International Tracked

Witam,Jakiś czas temu udało mi się wygrać licytację, która została "wysłana" z Anglii. Przesyłka była opłacona jako Royal Mail International Tracked, według eBay'a nadana 1 kwietnia, ale od tamtej pory status nie zmienił się z "Dodano numer przesyłki...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 191 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Koszt paczki z UK do Polski (bez podanej kwoty w ogłoszeniu)

Chciałabym kupić pewną rzecz w licytacji (o ile uda mi się wygrać) z Anglii. Sprzedawca nie ma zaznaczonej opcji wysyłki do Polski, ale po zapytaniu na wiadomościach prywatnych powiedział, że nie będzie to problemem i koszt wysyłki pojawi się przy kw...

• 166 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot Towaru - Ebey Pey Pal

Hej . Mam problem. mam komunikat przy towarze na eBey - zwrot został zamknięty ( zwrot towaru został zamknięty na ebey po przekształceniu sporu w roszenie na PeyPal ? - zrobiłem to natychmiast jak okazało się że zegarek był zepsuty - w opisie miła by...

• 104 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zwrot towaru

Witam, zakupiłem grę,ale okazało się,że coś jest z nią nie wprządku ponieważ co chwile się zacina zgłosiłem to do sprzedającego on powiedział abym otworzył spór więc tak zrobiłem teraz mi napisał abym zwrócił do niego grę a on zwróci mi pieniądze za ...

• 1763 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PROBLEM Z PACZKĄ

Hej, od 28 grudnia moja przesyłka jest niby w PL ale gdy pisałem do poczty Polskiej oni mi odpisali że przesyłka jeszcze nie dotarła do Polski. Gdy czytałem inne fora z tematem właśnie paczek z USPS to widziałem screeny że ich paczka zazwyczaj leciał...

269686863_715753865987758_3097732840854801666_n.jpg
  • 86 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zakupy z Turcji

Witam, mam pytanie czy jesli co zamówię z Turcji za powyzej 150 euro cla przy odbiorze? Czy tylko Vat przy samym zakupie?, dziękuję za pomoc

• 85 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

wybór waluty płatności za zakupiony przedmiot

Jeszcze w lipcu, przy płaceniu za przedmioty można było wybrać walutę transakcji (oryginalna waluta z aukcji lub pln), obecnie nie widzę takiej opcji. Mam kartę wielowalutową i chce płacić w oryginalnej walucie sprzedaży.Kupowałam teraz coś z płatnoś...

• 387 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak opcji Kup teraz - zapłać później

Kiedyś ta opcja była, działała i dzięki temu kupowałem dużo, ale po jakichś czyichś kretyńskich zmianach nie mogę teraz kupić czegoś na szybko w ciągu dnia, żeby potem dobrać więcej rzeczy jak przejrzę całego sprzedawce i przez to kupię tylko jakiś j...

• 318 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Doreczęnie przesyłki przez USPS na inny adres

Mam dość spory problem i stratę.Mam adres zakupowy w USA, ale paczka nigdy tam nie dotarła. Adres to firma zajmująca się wysyłkami więc można założyć, że nie jest to wałek z ich strony. Natomiast śledzenie wskazuje doręczenie (przez co spór na ebay/p...

• 75 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Różnice cenowe

Witam serdecznie! Czy mógłbym prosić o wyjaśnienie nurtującej mnie kwestii? Z jakiego powodu występują tak znaczne różnice cenowe? Na stronie głównej z aukcjami widnieje dużo niższa cena, niż na stronie ze szczegółami wybranej aukcji. Różnice cenowe ...

• 643 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Czy Firma eBay jest zarejestrowana w systemie IOSS

Czy Firma eBay jest zarejestrowana w systemie IOSS? jeśli tak to proszę podać numer. Jeżeli nie otrzymam numeru IOSS sprawę kieruję do Prokuratury Rejonowej oraz prowadzę śledztwo dziennikarskie.

• 1557 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Zakupy z UK przez GSP

Mam pytanie. Zamówiłem przedmiot z UK który został dostarczony Hermesem do Global Shipping Center 3 września. Przez 3 tygodnie była cisza i dopiero 24 września przesyłka została tam przeprocesowana i wysłana dalej. Dostałem link do trackyourparcel.eu...

• 179 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Opłaty importowe ebay + agencja celna Dhl

Witam, Mam problem, może ktoś mi poradzi co mam zrobić..Kupiłem część do samochodu za 319 $ + 69$ wyslka + 111$ opłaty importowe. Dziś otrzymałem maila od agencji celnej dhl, abym opisał co to jest, do czego służy i załączył screen, ponieważ musza oc...

• 2144 Wyświetlenia
  • 8 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z zakupem

Przy różnych przedmiotach przy kup teraz ebay bezczelnie zmusza mnie do płacenia bez możliwości poczekania na fakture od sprzedawcy. Dzieje się tak w różnych wersjach ebaya, co z tym zrobić?

• 126 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań