anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Royal Mail (opóźnienia z wysyłką)

Witam!

Przeszło dwa tygodnie temu zakupiłem dwie wody perfumowane, sprzedawca (jak twierdzi) poprawnie nadał przesyłkę, dostałem nawet tracking number - do śledzenia paczki...

Problem w tym, że wchodząc na stronę www Royal Mail i wyszukując mój nr przesyłki dostaje następujący komentarz:"Your item, posted on 15/02/13 with reference xxxxxxxxxxxxxx has been received at our international mail centre and is being made ready for despatch overseas." - jeżeli db rozumiem, moja paczka od 10 dni czeka na wysyłkę do Polski? Czy możliwe jest zagubienie/zniszczenie tej przesyłki - czy to normalny czas, w którym brytyjska wysyła międzynarodową pocztę? Powiedzcie jak wygląda sprawa z reklamacją - gdzie skierować pismo, po jakim czasie, jakie są warunki otrzymania rekompensaty po ewentualnej stracie paczki?

Z góry dzięki za odpowiedź

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Royal Mail (opóźnienia z wysyłką)

zadzwoń do swojego oddzialu GLS, bo to oni mają tą przesylke i podaj im ten tracking co dostales od sprzedawcy, natomiast nie dzwon na ogolnodostepna infolinie GLS (bo oni tam gie wiedza ;/)

Czy możliwe jest zagubienie/zniszczenie tej przesyłki -(...)

nie ma takiej mozliwosci

Powiedzcie jak wygląda sprawa z reklamacją - gdzie skierować pismo, po jakim czasie, jakie są warunki otrzymania rekompensaty po ewentualnej stracie paczki?

otwiersz spor, ze jeszcze nie otrzymales przedmiotu i finito

to sprzedawca sklada ewentualna reklamacje w swojej placowce pocztowej

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź