PROBLEM Z HONGKONG POST

Czy też macie odczuliście opóznienia w dostarczaniu paczek z HK? Od roku dostaję paczki z HK i zawsze to trwało krótko, 1 tydzień i już w PL, a teraz tydzień jeszcze siedzą(2szt.) w HK. Sprawdzam na trackingu HK, na stronie Pocztexu, a także na infolinii Poczty Polskiej. Wiem, że nie ma ich w PL. Na tranckingu widnieje napis . 18.11.2009- PROCESSED FOR DEPARTURE. Wydaje mi się, że zalegają gdzieś na lotnisku w HK. Czy ktoś kiedyś próbował kontaktować się z HONGKONG POST w sprawie przesyłki? Wiecie gdzie dokładnie zadzwonić? Nsdawca zapewniał mnie, że HK Post informował go, że dużo przesyłek ma opóznienia, ale to chyba tylko ogólna taka informacja. Ja jej wierzę, bo od roku ściągam, ale chciałbym sam zadzwonić, gdzieś na jakąś infolinię HK Post. Koleś -chińczyk-dzwonił na nr podane na stronie www, ale łączył się z prywatnymi mieszkaniami:-D
Wiadomość 1 z 6
ostatnia odpowiedź
5 ODPOW. 5

PROBLEM Z HONGKONG POST

infolinia poczty polskiej jest do doopy

Zadzwoń do sekcji reklamacji 225481196

tu mają o wiele większe możliwości niż na infolinii

lub bezpośrednio do WER Warszawa, gdzie rejestrują wszystkie paczki 225481356

jeśli ich nie ma, musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać lub otworzyć spór
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 2 z 6
ostatnia odpowiedź

PROBLEM Z HONGKONG POST

Nie no, ja kupuję poza Ebay, więc nie ma chyba co otwierać;-) Wprawdzie płacę przez PP, no ale co z tego...
Wiadomość 3 z 6
ostatnia odpowiedź

PROBLEM Z HONGKONG POST

A poza tym, jak zadzwonię pod te n-ry które podałeś, to i tak nic ciekawego się chyba nie dowię, skoro przesyłka na 99% znajduje się w HK. Reklamacje ew. i tak może składać strona, która nadaje przesyłkę
Wiadomość 4 z 6
ostatnia odpowiedź

PROBLEM Z HONGKONG POST

ale byka walnąłem.. miało być:NIE DOWIEM. Sorry:-D
Wiadomość 5 z 6
ostatnia odpowiedź

PROBLEM Z HONGKONG POST

Nie no, ja kupuję poza Ebay, więc nie ma chyba co otwierać Wprawdzie płacę przez PP, no ale co z tego...

to jest bzdura, możesz spokojnie otworzyć spór, tylko, że na PayPal w ciągu 45 dni

ja też nie raz kupuję poza ebay i płacę PP i spór otwieram

zadzwoń a się przekonasz
na pytania odpowiadam tylko i wyłącznie na moim oficjalnym fanpage'u na facebooku http://www.facebook.com/pages/pierebay/265041323615805?ref=hl
zalajkuj o odpowiedz na pytanie. Dzięki. Na PW wiadomości nie odpowiadam. Thx
Wiadomość 6 z 6
ostatnia odpowiedź