anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zniknęła ikona "zapłać"

Po wybraniu złej opcji płatności (płatność kartą przez telefon) zniknęła mi ikona "zapłać" i nie mam teraz jak przejść ponownie do opcji wyboru płatności i nie mogę zapłacić za kupiony towar.

Jak przywrócić tą ikonę?

Nie mam konta Paypal.

Wiadomość 1 z 4
ostatnia odpowiedź
3 ODPOW. 3

Dot.: zniknęła ikona "zapłać"

Jedyny sposob: zazadaj przeslania kosztu calkowitego - jest do tego link na stronie aukcji

lub napisz do sprzedawcy.

Placac inaczej niz Paypalem nie jestes choniona -y w razie nie otrzymania zakupu lub otrzymania niezgodnego z opisem

Wiadomość 2 z 4
ostatnia odpowiedź

Jedyny sposob: zazadaj przeslania kosztu calkowitego - jest do tego link na stronie aukcji

entegris w którym miejscu na stronie aukcji powinnien zanjadować się taki link, bo nie mogę go znaleźć.

Czy możesz podać jakąś przykładową aukcję, gdzie taki link występuje?

Od kogo mama zażądać przesłania kosztu całkowietego od ebaya, czy sprzedawcy?

W czym mi to pomoże, bo ja koszt całkowity znam (kupuję od sklepu), tylko nie mam teraz jak zapłacić

Kliknęłam opcję płatności zapłata kartą online/lub przez telefon i po tym przy zamówieniu zniknęła ikona "zapłać" i pojawiła się ikona "oznacz płatność jako wysłaną".

Wiadomość 3 z 4
ostatnia odpowiedź

wchodzisz w przedmiot rozwijasz liste tam bedzie popros o podanie kosztow calkowitych, klikasz i wysylasz do sprzedawcy

płatnosc kartą jest tylko i wyłącznie do paypala

lepiej założ konto na paypalu, bo jak sprzedawca nie wysle towaru lub bedzie nie zgodny z opisem, to ebay nawet paluszkiem nie kiwnie w tej sprawie

Wiadomość 4 z 4
ostatnia odpowiedź