Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Numer telefonu, a adres rejestracyjny i adres wysyłkowy.

Witam.Mam pewien problem jeśli chodzi o podanie mojego numeru telefonu. Otóż w ustawieniach adresu rejestracyjnego mam zapisany numer telefonu komórkowego w formacie +48 111222333. Wszystko więc ok. Natomiast gdy wchodzę w swój adres wysyłkowy, numer...

Kod potwierdzający tożsamość

Witam, co zrobić gdy otrzymany kod potwierdzający tożsamość wyskakuje jako niepoprawny? Postępuję zgodnie z kluczem zamieszczonym w liście, jednak nie mogę zacząć sprzedaży ze względu na niepoprawny kod, który wpisuję poprawnie. Proszę o pomoc.Pozdra...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 400 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dostałem refund i paczkę. Czy muszę oddać pieniądze?

Cześć  Dwa dni temu zgłosiłem, że paczka nie dotarła i ze chcę zwrot kasy. Po jednym dniu dostałem maila, że pieniądze zostały przelane na PayPal i faktycznie tak się stało. Paczka miała termin na 22 grudnia. Dzisiaj rano tj 4 stycznia paczka jednak...

How to contact the company itself ??

How to contact the company itself?? They seems to hide themselves as they wer thieves, or mob member.. No phone, no e-mail to help service, ony categorized questions, as fo trained monkeys capable to answer only limited number of issues?? The claim t...

• 2478 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

eBay i tolerowanie oszustósw

Witam wszystkich, osoba która ma z 3 opini 2 negatywne o braku wysyłki towaru i nie odpowiada na emaile ani nie odbiera telefonu po raz kolejny wystawia resztę nie sprzedanych telefonów. Reklamację są przekierowywane na PayPal , a eBay dalej toleruje...

• 1951 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Druga szansa

Witam,sprzedający napisał że ie może dać mi mozliwości zakupu drugiej szansy bo nie mam pod tym kontem skonfigurowanego swojego konta. Jak to zrobić - proszę o pomoc.

• 1490 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Paypal jak wypłacić pieniądze ?

Witam, Otrzymałem zapłatę w euro na konto paypal. Teraz te euro chciałbym wypłacić na moje konto bankowe w euro.Czy jest taka możliwość ? Pytam ponieważ jak daję wypłać środki, ustwiam konto w euro aby przelać euro to system mi przelicza to na złotów...

• 3055 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Nie dostarczona przesyłka, brak kontaktu ze sprzedającym

Witam, jakiś czas temu kupiła przedmiot na polskim ebayu, wpłaciłam pieniądze kartą przez ebay i od tego czasu minęło już sporo czasu a przedmiotu jak nie było tak nie ma a kontakt że sprzedającym po prostu nie istnieje. Co mam w tym przypadku zrobić...

• 717 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Znowu jakaś awaria?

Od wczoraj mam problem , jak klikam na "sprzedawane" to wyskakuje czerwony napis nie przetworzono . To winna mojego sprzętu ? Przegladarki ? Czy ktoś też tak ma ?? Pozdrawiam

• 1066 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Jak odzyskać pieniądze wpłacone przelewem?

Witam . Zakupiłem w Niemczech towar i dokonałem płatności zwykłym przelewem . Jak mogę odzyskać moje pieniądze ? Czy ebay pomaga w takich przypadkach czy zostawia to wszystko na głowie kupującego i to olewa . ?

• 2950 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania