Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Wielkość przedmiotu a wysyłka

Hej, mam takie krótkie pytanie. Urządzając swój balkon według porad zawartych w takim tekście, chciałam kupić meble na balkon. Znalazłam takie na francuskim ebay. I teraz pytanie: Ze względu na spore gabaryty mebli, czy sprzedający może mi odmówić ic...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 211 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

serwer

Cześć, co sądzicie o serwerze Dell T340? Warto w niego inwestować posiadając średniej wielkości firmę?

• 128 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z rejestracja

Kiedy proboje sie zarejestrowac na ebay.pl to jest napisane ze moj numer telefonu jest za dlugi chociaz poprawnie go wpisuje. Co zrobic?

• 999 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Z jakiego systemu operacyjnego korzystacie?

1. Windows (XP, 7, 8...)2. Linux (Ubuntu, Debian, Fedora...)3. Os X4. Inny, jaki? Ja prywatnie Ubuntu 14.04 (korzystam od wersji 9.04), a firmowo Win 7, tylko ze względu, że muszę mieć kasę fiskalną i zgłoszenia celne robić. Tak to bym całkowicie sie...

• 526 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaz do Chin.

Witam, czy ktos z was ma jakies doswiadczenie w sprzedazy do Chin?Sugestie innych serwisow sa takze milo widziane.Zastanawiam sie czy warto sie w to bawic czy nie....

• 523 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Co ludzie myślą o Rumunkach w Polsce

Mam takie pytanie.Jeśli dziewczyna wygląda na 35 lat i jest Rumunką, zna język Polski, czyli jest od dłuższego czasu i nie mieszka w Warszawie - co przeciętnie można pomyśleć.Chodzi o to, czy wpływa to w jakis sposób na ocenę, albo rodzi podejrzenia ...

• 323 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Szukam kwiecistych zasłon

Witam, czy ktoś z Forumowiczów orientuje się gdzie można zakupić (i najlepiej na żywo obejrzeć) zasłony z kwiecistego materiału takiego jak ta tkanina zasłonowa.Mam na myśli gotową zasłonę.

• 421 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Książka jak nowa

Cześć!Od kilku dni zastanawiam się co będzie lepszą opcją. Chce oprawić książkę, myślicie, że https://skleniarz.co.uk/perfect-bound-binding/ to będzie dobre rozwiązanie? Chcę do tego jeszcze udekorować swoją okładkę i nie wiem czy https://skleniarz.c...

• 281 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy moją aukcję widzą niemcy ?

Witam, Poprzez ebay.pl wystawiłem aukcję całkowicie po niemiecku. Czy niemieccy kupujący widzą moją aukcję poprzez ebay.de ? Zrobiłem mały test ale niestety poprzez ebay.de nie widać mojej aukcji - może zrobiłem coś źle ? Pozdrawiam Darek

• 14253 Wyświetlenia
  • 35 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

arveensingh2012 - petty thief - oszust i cwaniak

Podaję dane mojego "cwaniaczka" który sprzedaje dobre imię "Super Sprzedawcy" za drobna kwotę - 195 GBP Opiszę w skrócie sytuację:Kupiłem (wg opisu) Lumia 950XL - sprzedawca wysłał Lumia 950 - istotne różnice w cenie i nie tylkoOdesłalem przedmiot i ...

• 415 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Seller is a petty thief, vel "Oszuści, cwaniaczki, drobni złodziejaszkowie..."

Otwieram temat - listę zgodnie z tematem topu. Podaję dane mojego "cwaniaczka" który sprzedaje dobre imię "Super Sprzedawcy" za drobna kwotę - 195 GBP Opiszę w skrócie sytuację: Kupiłem (wg opisu) Lumia 950XL - sprzedawca wysłał Lumia 950 - istotne r...

• 1434 Wyświetlenia
  • 9 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

sprzedaż samochodu

witam wystawiłem samochod jest wystawiony ale nie umie go znalesc w wyszukiwarce czy to normalne??

• 1626 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zwrot należności dla kupującego.

Sprzedałem do WB kasetę VHS do Anglii..Wysyłka listem priorytetowym, który nie jest przesyłką rejestrowaną. Kupująca zgłosiła,że przesyłki nie otrzymała a ja dowiedziałem się o tym z inormacji eBaya.Wysłałem do kupującej trzy wiadomości ale od smego ...

• 699 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania