Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Nie otrzymanie towaru kupionego w Niemczech.

Witam. Proszę o odpowiedz w sprawie kupna towaru przed 5 miesiącami na ebay w Niemczech.Towar miał być wysłany na adres w Niemczech jednak nie dotarł na miejsce.Dowiedziałem się dopiero o tym teraz.Czy istnieje możliwość znalezienia użytkownika po im...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 339 Wyświetlenia
  • 6 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pośrednik z Kanaday lub USA

Witam, poszukuję osoby zamieszkałej na terenie Kanady bądż USA, która pomogłaby mi kupić buty w sklepie internetowym ALDO US. Niestety, Aldo nie realizuje zamówień do Polski, więc potrzebuję pośrednika, który mógłby kupić dla mnie wskazane buty a póż...

• 163 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

NIEMIŁE ZASKOCZENIE ....

NIEMIŁE ZASKOCZENIE spotkało mnie dzisiaj przy wystawianu ponownym aukcji. Te aukcje . które dotychczas były bezpłatne / cena do 1,99 / - dzisiaj naliczono za nie przy wystawianiu po 0,35 zl. Dlaczego ??? - nic nie ma w komunikatach o podwyżce opłat ...

• 281 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

lictacja w ostatnich sekundach

Witam Mam takei pytanie. W ilu sekundach licytant jak najszybciej może zdązyć przebić i wygrac aukcję? Mam na myśli czas na oświeżenie przegladarki ze stroną z aukcją + wpisanie ceny ? Wilu minimum sekund jest sie w stanie to zrobić? Z góry dziękuje ...

• 955 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania