Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

sprzedawca miedzynarodowy

Witajcie, co zrobić żeby być wyświetlanym na tej drugiej liście ? Miedzynarodowych sprzedawców .. konto mam od kilku lat , 20 komentarzy pozytywnych ze sprzedaży pierwszy ponad rok temu. przykładhttp://www.ebay.pl/sch/Cz%C4%99%C5%9Bci-samochodowe-Tun...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 451 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Czy komentarze zdobyte na ebay.pl są brane pod uwagę na DE

WitamZaczynam przygodę z ebayem i mam pytanie otóż czy jak zdobędę np 10 komentarzy na ebay.pl to czy one będą miały również wpływ na ebay.de Chodzi mi o możliowść otworzenia sklepu wystawiania większej ilości aukcji.Czy aby sprzedawać na ebay.de i s...

• 399 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! eBay Top-rated na co.uk

WitamMam takie pytanie uzyskałem status "Top-rated na co.uk" w moich ustawieniach jak najbardziej taki status jest wyświetlany .Niestety po wejściu na jakąkolwiek z moich aukcji wystawionych na co.uk nie ma nawet wzmianki o takim statusie Wyczytałem ...

• 528 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

działalność gospodarcza - sklep ebay

Witam.Chciałbym na początku roku otworzyc w pl działalnośc gospodarcza i sprzedawac na ebay.co.uk jako sklep. Stwierdziłem, że najkorzystniejsza formą rozliczania dla mnie będzie ryczałt, mam w związku z tym pytania: 1)czy muszę miec kase fiskalną (c...

Link do kosztów wysyłki

WitamZrobiłem sobie szablon aukcji eBayI mam problem, ponieważ dodałem do niego tzw kotwicę do dalszej części szablonu i ta kotwica nie działaJak to zrobić aby było dobrze.Mój link teraz wygląda tak:CLICK HERE Pomoże mi ktoś ??

Czy inne dane w e-bay, a inne w PayPal to oszustwo, czy zgodność z regulaminem.

Może ktoś mi odpowie, czy można używać innych danych osobowych w e-bay, a innych w PayPal. Jak zakładałam konta, to wydaje mi się, że wszelkie kombinacje niezgodności danych groziły zamknięciem kont. Nawet w PayPal jak jest jakakolwiek pomyłka w dany...

• 1733 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

kupujacy oszust!

witamkupujacy z chin kupil przedmiot- otworzyl sprawe ze paczki nie dostal, w miedzyczasie dostal paczke a ebay i tak zwrocilo mu pieniadze, a mi oczywiscie doliczyli do faktury. zlozylam 'tzw" odwolanie a oni pisze ze i tak rzyznaja racje kupujacemu...

Rozwiązane! stronniczość serwisu Ebay

WitamMam problem z serwisem Ebay.Niedawno kupiłem u gościa w USA towar.Niestety dotarł uszkodzony, załozyłem spór ,sprzedawca nie odpowiadał na spór.Zamknąłem spór i wystawiłem stosowny komentarz.NA drugi dzień patrzę że komentarz został usunięty.Pis...

• 739 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! Brak działań serwisu Ebay w stosunku do nieuczciwych użytkowników

Witam serdecznie! Opiszę swoj problem. Dnia 31.08.2015 zakupiłem starą broszkę od użytkownika ***. Broszka dotarła do mnie w połowie września. Opisywana brosz była calkowicie nie zgodna z opisem aukcji, w związku z tym postanowił ją zwrócić sprzedawc...

• 1138 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pytania dotyczące rozpoczęcia przygody z portalem eBay i PayPal

Dzień dobry.Chciałbym zacząć korzystać z poratlu eBay. Jestem nowicjuszem w starciu z tym Portalem i PayPal'em. Więc chciałbym Was zapytać o kilka rzeczy związanych z PayPal'em:- Czy zapłatę za sprzedany przedmiot można uzyskać na moje, połączone kon...

• 1365 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Brak loginu, hasła oraz adresu email! POMOCY!

Witam serdecznie!Zakładałem konto firmowe jednak z roztargnienia zapomniałem loginu, hasła oraz co najgorsze adresu mailowego na który konto rejestrowałem. Teraz przy próbie założenia następnego konta na te dane niestety nie mogę tego zrobić ponieważ...

• 770 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań