Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

różne koszty wysyłki w zależności od wagi i free shipping

Witam serdecznie, zaczyanm swoja przygodę z ebay.uk i chciałabym ustawić koszty wysyłkiw zależności od wagi a dla sprzedaży powyżej danej kwoty free shipping. czy ktoś się orientuje, czy jest taka możliwość? Jesli tak, to bardzo proszę o podpowiedź. ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 205 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

czy jest opcja wypromowania swoich przedmiotów

Witajcie.Jeśli post znajduje się w złym miejscu to bardzo przepraszam gdyż jestem tutaj nowy Przychodzę do Was z najstępującym problemem. A mianowicie pare dni temu zaczołem sprzedaż poprzez eBay jako sprzedawca biznesowy w uk. Wystawiłem dość sporo...

Nowe konto - sprzedaż ebay

Witam,założyłem konto na ebay i chcę sprzedawać. Konto PayPal jest w pełni zweryfikowane.Gdy chcę coś sprzedać pojawia się komunikat: "It looks like you've reached the number of items and amount you can list. You can list up to 0 items and £0.00 in t...

• 668 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Pierwsza sprzedaż na ebay - pomoc dla nowego

Witam,Mam zamiar sprzedać rzecz małą, lecz kosztowną.Chciałbym, aby doświadczeni sprzedawcy wręczyli mi jakieś pomocne wskazówki dot. sprzedaży, a mianowicie jak sprawnie i bezpiecznie przeprowadzić transkację.Inna sprawa to taka, czy ktoś od nowego ...

• 2353 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jestem tu nowy.

Witam wszystkich. Jestem tu nowy. Chociaż sprzedawałem wczesniej na ebay.de to tutaj nie mogę się przeryć przez te wszystkie zawiłosci. Od kilku dni usiłuję skonfigurować konto bankowe do płatności za usługi i do płatności przelewem. Cały czas odrzuc...

Towar niezaplacony a juz otrzymany - problem

Kupilem artykul niezgodny z opisem . W opisie bylo , ze jest w bardzo dobrym stanie( podobno raz uzywany ) jednak wyglada jakby ze smietnika . Jest bardzo brudny i zniszczony. Problemem jest to , ze sprzedawca wyslal mi go blyskawicznie , zanim zdazy...

• 444 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Problem z wystawieniem przedmiotu

Witam, próbuje wystawić swój pierwszy przedmiot na aukcji przez aplikacje eBaya, jednak przy końcowym wystawieniu przedmiotu wyskakuje WERYFIKACJA " Prawie gotowe. Zanim wystawisz przedmiot, potrzebujemy kilku dodatkowych informacji" nie rozumiem o c...

Powiązane i zawieszone dwa konta - Ktoś miał taki problem?

Cześć, jestem sprzedawcą na Ebayu jakiś czas temu zablokowali mi moje pierwsze konto na ebayu, po pół rocznej przerwie załozyłam nowe konto, nowy paypal, nowe karty kredytowe oraz nowy adres. Niestety ebay wykrył mnie podejrzewam, że po tym samym IP ...

• 474 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dodanie innej metody płatności niż paypal

Witam,uprzedzając słowną burzę "a czemu to nie paypal?!" itp, pragnę wyjasnić moją sytuację.Sprzedawałem wszystko poprzez paypal, wszystkie płatności zawsze uregulowane, komentarze w granicach 99%, żadnych problemów, zwrotów itp. Aż pewnego dnia, dos...

• 885 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Podatek, jak to wlasciwie z nim jest?

Witam wszystkich.Z gory przepraszam jesli byl podobny temat, ale nie mam za bardzo czasu na szukanie odpowiedzi wiec zwracam sie do Was z pytaniem o podatek. Jestem sprzedawca za granica (UK) i ostatnio zalozylem firme, konto biznesowe etc. Na ebayu ...

• 502 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Przeniesienie aukcji z wariantami z serwisu .de do .at

Witam! Mamy kilka aukcji z wariantami których stworzenie zajęło nam trochę czasu, orientuje się ktoś czy istnieje możliwość ich przeniesienia z serwisu niemieckiego na austriacki tak aby nie trzeba było tworzyć tych wariantów od nowa ? Lub też ewentu...

• 1237 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wystawianie ile się czeka ? Obsługa nie odpisuje...:(

Witam , to nasze początki na Ebay i cierpliwości trochę brakuje. Wystawiłem dziś rano na próbę 2 aukcje teraz jest 13:50 i ja tych aukcji nie widzę są gdy wejdę w sprzedawane nawet nie widzę miniatur ale w wynikach wyszukiwania nigdzie nie ma, opłaty...

Pomocy, nie mogę wystawić nieruchomości na sprzedaż

Może ktoś mogłby mi pomóc? Od jakiegoś czasu próbuję wystawić nieruchomość na sprzedaż i nie mogę, bo wyskakuje mi okienko "skontaktuj sie z obsługą". Nie mam żadnych zaległości na ebay. Może robię coś nie tak? Pomóżcie!!

• 182 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Edycja sklepu na co.uk

WitamMam pewien problem mam od kilku miesięcy założony sklep na co.uk chciałem do nego dodać baner reklamowy i przygotowałem go z godnie ze wskazókami tj 1200 x 270 max 12MB i tu jest problem bo próbuje go załadować ale się nie wyświetla. Czy ktoś co...

• 339 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań