Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Rozwiązane! paypal w drodze ,wysylac towar ?

czesc paypal czesto zamraza srodki plynace na nasze konta ,czy mamy prawo wstrzymac zakupiony towar i wysłac go dopiero po otrzymaniu srodkow .??? mam cwaniaka ktory kupil odemnie towar (wyslalem szybciutko) . od 2 miesiecy kasa do mnie z paypala nie...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 2683 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Rozwiązane! OSZUSTKA Z U.K. ZWRÓCIŁA INNA KURTKĘ chlo-kings

Witam. Zostałem oszukany przez kupującego z Anglii. Sprzedałem jej kurtkę Barbour w rozmiarze uk 6. Kurtkę otrzymała po czym napisała że jest dla niej za duża i że to nie jest rozmiar uk 6. Otworzyła sprawę na paypal , oczywiście mimo przesłanych dow...

nie jestem pewna jak naliczana jest prowizja przy wariantach na ebay.com

Dobry wieczór! Chcę wystawić pewne przedmioty przez ebay.com, jednak nie do końca mogę się rozeznać we wszystkich kruczkach. Rzeczy te chcę sprzedawać jako "buy it now" w różnych wariantach ilości na jednej aukcji. Np, 3 pcs, 5 pcs, 10 pcs itd. Wypeł...

• 459 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prawdopodobieństwo oszustwa.

Witam, jakiś czas temu wystawiłem konto do jednej z gier MMORPG, dnia wczorajszego konto udało mi się sprzedać, pieniądze zostały przelane na moje konto PayPal a ja przekazałem dane do konta (login i hasło). I na tym historia powinna się skończyć, al...

• 377 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

PayPal oczekujące środki

Witam,Paypal jakis czas temu blokował wszystkie moje wpłaty na 21 dni.Wszystko byłoby ok gdyby je odblokował zgodnie z datą która jest napisana w kolumnie "data zwolnienia środków" czy jakos tak.50% faktycznie zwolnili, jednak drugą połowę dalej trzy...

• 750 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Adres w ramach ochrony sprzedających paypal

Witam mam krótkie pytanie. Sprzedałem typkowi sprzet i chce on inny adres wysyłkowy niż jego konto akurat w tym przypadku tradera.se. Płatność otrzymana od tego kupca ale w panelu tej transakcji on chce i ma inny adres wysyłkowy na innego człowieka. ...

• 310 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Kupno tylko aby wystawić negatyw

WitamKilka dni temu na niemiecki ebay kupiono ode mnie 2 metry gumy. Za kilka dni wystawiono mi negatywny komentarz ( bardzo słaba jakość, nigdy więcej u niego nie kupię). Natychmiast oddałem pieniądze i napisałem prośbę o wycofanie negatywnego komen...

• 528 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Dołącz do nas na Facebooku

Dołącz do nas na Facebooku! Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia i polubienia naszego profilu na Facebooku.Odwiedź i polub na https://www.facebook.com/ebaypl/ Zapraszamy! Zespół eBay

• 723 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

[Sprzedawca] Problem ze zwrotami.

Witam, Kupujący otwiera spór dotyczący towaru niezgodnego z opisem.Ebay zwraca mu pieniądze.Zakupiony towar jednak zostaje poprostu przez kupującego przywłaszczony bez odesłania go do mnie.Pieniądzie tracę, towar bezpowrotnie też. Czy jest jakieś roz...

• 1890 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Darmowa wysylka

Witam,mam zdefiniowane w warunkach sprzedazy dwa rodzaje wysylek:-damowa (dla kilku towarow),-platna (dla reszty towaru, np.: 10 zl.) Klient wklada towar z darmowa wysylka do koszyka plus kilka towarow z platna wysylka.Ebay nalicza oplate dla calego ...

Opłata za przedmiot

Hej, mam kłopot z finalizacją transakcji. Wystawiłam aukcje na ebay.com która zakończyła się sprzedażą. Kupujący chce zapłacić ale nie może ponieważ nie zauważył w opcjach wysyłki ze obejmuje ona tylko USA, w trakcie trwania aukcji rownież się ze mną...

• 230 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Jak utworzyć konto sprzedawcy?

Z tego co się orientuję, żeby sprzedawać trzeba mieć konto sprzedawcy. Moje pytania brzmią: jak utworzyć takie konto? Czy da się to zrobić bez karty kredytowej?

• 397 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Moja pierwsza aukcja

Jerstem tu nowy, więc witam wszystkich :). Mam problem: próbuję wystawić moją pierwszą aukcję na ebay. Wypełniam formularz i strona pyta o metodę płatności (0pln). Wybieram oczywiście paypal, po przekierowaniu loguję się i tu zaczyna się problem. Pay...

• 497 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań