Forum ogólne
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Posty na forum

Zmiana właściciela konta eBay

Witam, Czy jest możliwośc aby aktualne konto na eBay.pl przepisac na inną osobę (oczywiście z zachowaniem komentarzy i nawet całej oferty sprzedażowej)? To znaczy aktualnie jest to konto firmowe i chodzi o to by przepisac to konto na inną jednoosobow...

Zmiana właściciela firmy

Witam, Chciałbym załozyć sklep na ebayu oczywiście ze sprzedażą zagraniczną. Planuję natomiast całą firmę sprzedać/przepisać za kilka miesięcy. I tu moje pytanie. Co wtedy dzieje się ze sklepem na ebayu? Czy można zmienić dane na ebayu na dane nowej ...

Awatar użytkownika autor Użytkownik
  • 804 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Abonament za Sklep Ebay a Prowizje

Witam.Prowadzę sklep w ebay.de. Chciałbym wykupić abonament za sklep, interesuje mnie ten średni czyli Top-Shop. Wiem że w Polsce jest on tańszy. Widziałem że jeśli wykupię go na ebay.pl to ilość aukcji do wystawienia wszędzie będzie taka jak powinna...

• 1054 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

usunięcie zamówienia

Witam,Klient kupił 3 sztuki na jednej aukcji, mam dostępne tylko dwie. W jaki sposób mogę usunąćjedną i zwrócić mu pieniądze tylko za jedną sztukę?Z góry dziękuję za odp

• 125 Wyświetlenia
  • 0 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Wstrzymane środki Paypal

Witam, Kiedy Paypal przestanie wstrzymywać moje środki na rachunku głównym z tytułu sprzedaży na eBay ? Posiadam już 10 komentarzy, oraz transakcje na 3 strony. Ktoś się orientuje, kiedy te wstrzymania zostaną usuniętę ? - na chwilę obecną musiałem z...

• 788 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 1 podziękowania

obsługa klienta ebay pl awaria ?

Napisałam 2 wiadomości do obsługi klienta ebay pl - już minęło kilka dni i żadnej odpowiedzi . Czy jest jakaś awaria itp ? Wcześniej bez problemu - szybko otrzymywałam odpowiedź .

• 659 Wyświetlenia
  • 5 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zly kod aktywacyjny

witam, doszedl do mnie dzis list z kodem weryfikacyjnym, lecz po wpisaniu kod pisze sie kod jest nie rawidlowy... Co mam teraz zrobic ? Nie bede czekal znowu 2 tyg az rzyjdzie kolejny list, pomozcie

• 306 Wyświetlenia
  • 1 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Prestshop - Kod błędu: 20.1.10 : 2016-10-18 06:50:00 : signin.ebay.pl

Może ktoś pomoże bo na EBay nie ma chyba co liczyć . Chciałem połączyć eBay z Presta shop i mam cały czas problem przy logowaniu wyskakuje mi "Wystąpił błąd podczas przekazywania informacji od firmy, z której nastąpiło przekierowanie do serwisu eBay....

Czy można zablokować sprzedaż dla nowych kont?

Wystawiam przedmiot i ciągle kupują mi go jacyś użytkownicy nie posiadający komentarzy po czym proszą o invoice do PayPala. Wiem, że to przekręt, ale jak mam zablokować im sprzedaż, bo przez to nie mogę w normalny sposób sprzedać przedmiotu...

• 415 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Zapłata prowizji - błąd

Witam.Ostatnio zdaża mi się błąd przy probie zaplaty prowizji o treści:Excessive Payment AmountThis amount exceeds the payment limits on the account. Lub na ebay.pl:Zbyt wysoka kwota płatnościTa kwota przekracza limity płatności określone dla konta. ...

• 683 Wyświetlenia
  • 4 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Ograniczenia dotyczące kategorii

Witam, Chciałem wystawić swój produkt w 10 różnych wariantach kolorystycznych po 10 sztuk każde na 30 dni. Wyskoczyła mi informacja jak w załączniku, zatem zmniejszyłem liczbę sztuk do 1 sztuki, zmniejszyłem również czas trwania ofety. Mimo to Proble...

• 1200 Wyświetlenia
  • 3 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

Sprzedaż w różnych krajach.

Sprawa wygląda tak. Jest sklep np. abcd.pl. Sklep będzie posiadał kilka wersji jezykowych w różnych krajach. Tak więc będzie abcd.fr, abcd.de, abcd.it oraz abcd.uk. Asortyment ten sam, wygląd ten sam, tylko język będzie inny. Wszystko zarządzane z po...

Dodanie grafiki pod tektem

Witam serdecznie, W jaki sposób mogę dodać grafikę pod tekstem w treści aukcji ? W menu przy wystawianiu aukcji (załącznik 1) brak jest opcji dodaj zdjęcie, czy dodaj URL. Pozdrawiam

• 991 Wyświetlenia
  • 2 odpowiedzi
  • 0 podziękowania

E-Bay a mało wejść podczas sprzedaży. Jak zwięszyć promocję?

Witam, Mam problem związany z serwisem E-Bay.Kiedyś sprzedawałem wiele przedmiotów przez ten serwis, a moje ogłoszenie miało mnóstwo wejść. Na dzień dzisiejszy przez 7 lub 10 dni ogłoszenia zagląda na nie jedynie 12 osób.Jest to bardzo mało i sprawia...

• 1975 Wyświetlenia
  • 7 odpowiedzi
  • 0 podziękowania
Autorzy z największą liczbą podziękowań