27-05-2025 12:16
Kochani posiadacze tej gadziny na skórze głowy jak sobie radzicie z wypadaniem i łamaniem się włosów?
27-05-2025 13:36
Na łuszczyce skory głowy choruje ponad 20 lat i nigdy nie mialam problemow z wlosami. Do czasu zachorowania na ŁZS i brania mtx przez rok wyłazily garsciami. Kiedys wpadla mi informacja o terapi OMO (odżywka mycie odżywka)i od tego czasu stan wlosow bardzo sie poprawil. Pierwsza maske sama robie z reguły jest to olej kokosowy,miód i cytryna. Druga to zwykla ze sklepu do wlosow zniszczonych. Do mycia uzywam szamponów z serii Psorisel. Mi pomogło może komuś tez pomoze
27-05-2025 19:13
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
SPAMER SPAMER SPAMER
⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔
28-05-2025 11:15
OMO, owszem dobrze wpływa na włosy, jeśli dobrze dobrane są produkty. Niektórzy z grupy włosowej i grupy dla kreconowlosych po zastosowaniu tej metody skarżą się na zwiększenie wypadanie włosów 😞 A to dlatego ze są one bardziej obciążane
28-05-2025 11:18
Tez uczyłam się na błędach. Olejek rycynowy i żółtko odpadaja u mnie właśnie dlatego że bardzo włosy obciążały. Ale olej kokosowy i miód zbawienne dla mojej bujnej fryzurki. No i ogromne znaczenie ma u mnie zmiana szamponu na ten dostosowany do skory z łuszczycą: https://gemini.pl/psorisel-szampon-na-luszczyce-skory-glowy-200-ml-0098900 Warto kupić bo bardzo dobry.