Problem z weryfikacją konta

Dzień Dobry,

Nie mam już siły .  To jest jakaś paranoja. Proszę pomóżcie jak ktoś wie jak z tym sobie poradzić.

Otóż, od wielu lat jestem użytkownikiem tej platformy. Ostatnio otrzymałem informację , żeby zweryfikować konto bankowe. To samo , na które od tych lat dostaję przelewy.  Tam trzeba wgrać wyciąg bankowy.

NIC NIE POMAGA. Za każdym razem po dniu , dwóch pisze :

"Nie mogliśmy zweryfikować tego konta bankowego. Podaj inne konto bankowe lub wybierz jedną z alternatywnych opcji, aby dokończyć weryfikację konta bankowego i nadal otrzymywać wypłaty"

I tak w kółko. Nie mam niestety innego banku. Wyciągi ,które przesyłam są oryginalne. Pisałem do pomocy ebay  juz kilkakrotnie. Nie wiem kto tam odpisuje . Wygląda na jakiegoś czatbota , który podaje mi za kazdym razem jakieś durne podpowiedzi. Raz  problemem jest że nie ma adresu, podaję  wyciąg z adresem, to że nie może być transakcji, zamazałem transakcje to też jest źle. Dzisiaj dostałem znowu ten sam komunikat. Najgorsze jest to że mam pieniądze dostępne do wypłaty a ten ebay mi ich nie wypłaca przez to. Druga sprawa że skończyły mi się możliwości i opcje na wygenerowanie wyciągu i nie wiem jaki mogłbym wysłać teraz bo wszystkie warianty powysyłałem i jest źle.

Nie wiem do kogo się zwrócić. Może jest jakaś infolinia że można z człowiekiem jakimś powiedzieć, przekazać. Rozmowa przez zgłaszanie tego problemu przez portal to jak rozmowa z głupkiem. Nic nie dociera.

Wiadomość 1 z 1
ostatnia odpowiedź
0 ODPOWIEDZI 0

Wpisz nazwę produktu