Ortopeda w Skawinie

Cześć! Chciałem zapytać, czy warto skorzystać z prywatnej wizyty u ortopedy, czy lepiej poczekać na NFZ? Ostatnio czuję bóle w plecach, czasami w kolanach, a czasami mam wrażenie, że coś z moimi stawami jest nie tak. W pracy spędzam dużo czasu przy komputerze i chyba ma to wpływ na moje zdrowie. Boję się, że mogę coś poważniejszego uszkodzić. Jakie macie doświadczenia z ortopedami? Czy warto poczekać na termin w ramach NFZ, czy od razu lepiej iść prywatnie, żeby szybciej to ogarnąć? Ogólnie jakiego ortopedę w Skawinie polecicie? 

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Dot.: Ortopeda w Skawinie

No ja miałem podobny problem z plecami i ostatecznie poszedłem prywatnie, bo czekałem długo na NFZ i nie chciałem już dłużej cierpieć. Ortopeda zrobił mi od razu badanie, zlecił kilka rzeczy do zrobienia i wszystko się ogarnęło szybciej. Uważam, że jak nie masz czasu czekać, to warto iść prywatnie, zwłaszcza jak problem nie znika, bo inaczej się tylko denerwujesz. Ja czekałem na NFZ ponad 3 miesiące, a w prywatnym gabinecie byłem na drugi dzień. Chociaż wiem, że ceny prywatnych wizyt są różne, ale w Skawinie znajdziesz dobrą ofertę, sprawdź tutaj: https://rcmskawina.pl/cennik/

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź