anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ograniczenia konta - Prosze o pomoc

Witam

Sprzedaje na ebay.de ( posiadam konto prywatne choc zarobi podciagam pod firme - mam firme )

Ostatnio narzucili mi ograniczenie ( na czas nieograniczony ) wystawiania przedmiotow na jedna kategorie "bizuteria i zegarki "

Powod ...hmm... no wlasnie tego nie wiem .

W odpowiedzi otrzymalem powody :

-- Okres czasu i ilość danych przedmiotw, ktre zostały sprzedane
-- Ilość pozytywnych opinii, jakie otrzymały dane przedmioty
-- Wszystkie opinie poddające w wątpliwość autentyczność przedmiotw
-- Nierozwiązane spory z użytkownikami, ktrzy kupili dane przedmioty
-- Zgodność z zasadami eBay
-- Łamanie zasad eBay i nałożone ograniczenie w przeszłości
-- Aktualny stan konta
-- Nieweryfikowalne informacje dotyczące dostawcw danych przedmiotw

Czyli co ????..... sam sobie mam wybrac powod i zrobic skruche.

- Otrzymuje od kupujacych POZYTYWNE komentarze 

- nie mam zalozonych zadnych spraw od kupujacych / sprzedajacych

- nie mam zaleglych zobowiazan finansowych dla ebay / ani dla nikogo

- Otrzymalem jeden negatyw prawie miesiac temu ( ogranicznie otrzyalem dopiero wczoraj ) , ale i przed otrzymaniem NEGATYWU i po nim za ten sam sprzedany przedmiot mam POZYTYWY - poprostu zawsze sie musi jakas czarna owca znalezsc .

Wiec moze mi ktos powiedzic w czy tkwi problem ???

Czy ograniczenie moga nalozyc przez to ze zaduzo wystawiam aukcji na koncie prywatnym ????

Czy po zamianie konta prywatnego na Firmowe jest szansa na likwidacje OGRANICZENIA ???  

Prosze o pomoc .

Moze ktos ma numer telefonu do ebay .... latwiej i szybciej bedzie skontaktowac sie z nimi telefonicznie i poprostu porozmawiac i przekonac ich ze nie ma sie zlych zamiarow i zeby zdjeli OGRANICZENIA , bo teraz odcieli mnie Prawie od GLOWNYCH DOCHODOW FIRMY - i co mam zrobic ???

Z gory dziekuje za pomoc

Wiadomość 1 z 11
ostatnia odpowiedź
10 ODPOW. 10

Re: Ograniczenia konta - Prosze o pomoc

limity sprzedazy na ebay nie maja chyba bezposredniego zwiazku z limitami wspomnianymi w 2. poscie w tym watku

sa stosowane wobec poczatkujacych sprzedawcow, ktorzy nie maja jeszcze wiekszej historii sprzedazy czy tez doswiadczenia w sprzedazy na ebay, co moze powodowac nie do konca udane i dobrze realizowane transakcje

tak czy owak, mozesz probowac je zwiekszyc http://pages.ebay.co.uk/help/sell/sellinglimits.html#increasing

wiecej watkow w tym temacie:

http://community.ebay.pl/search.jspa?q=selling+limit&objID=c1&search=Wyszukaj&rankBy=9

Wiadomość 11 z 11
ostatnia odpowiedź