anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak urządzilibyście lobby w małym hotelu?

Szukam inspiracji, jak ogarnąć wystrój małej recepcji i poczekalni. Mam ograniczone miejsce, ale chcę, żeby to wyglądało profesjonalnie i było wygodne dla gości. Macie jakieś pomysły albo zdjęcia jak to u Was wygląda?

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Jak urządzilibyście lobby w małym hotelu?

U mnie temat recepcji długo się przeciągał, bo ciężko było coś dobrać z gotowych zestawów – albo za duże, albo zupełnie niepasujące do reszty. W końcu zdecydowałem się na opcję na zamówienie i to była dobra decyzja. Wszystko zrobione tak, żeby idealnie wykorzystać przestrzeń, bez żadnych pustych kątów. Udało się nawet wcisnąć dodatkowe szafki, których wcześniej nie planowałem. Poza tym można było zadbać o to, żeby całość wyglądała spójnie z resztą hotelu – nie tylko styl, ale też kolory i materiały. Ma to też znaczenie praktyczne, bo łatwiej jest utrzymać porządek i estetykę, jak wszystko ma swoje miejsce. Ten tekst sporo tłumaczy w tym temacie: https://larebelle.pl/dlaczego-warto-zdecydowac-sie-na-meble-hotelowe-na-zamowienie – jak ktoś się zastanawia, to warto przeczytać, bo pokazuje też sprawy, o których sam wcześniej nie myślałem.

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź