24-01-2017 19:08
Dodałam pierwszą rzecz na swoim koncie, podałam numer konta w ustawieniach, natomiast nie posiadam paypal i nie planuje jego założyć... jakos opinie na jego temat mnie nie przekonują do korzystania z niego. I tu się zaczynają schody... na aukcji widnieje forma płatności 1. PAYPAL 2. przelew- NIEDOSTĘPNY 3. przelew plus- NIEDOSTĘPNY. Jeżeli nie mam 1, 2 i 3 jest niedostępne to jak kupiec ma zapłacić za przedmiot?
24-01-2017 23:58
Masz za maly dorobek pozatym nikt rozsadny nie kupi od kogos z zerowym dorobkiem w dodatku bez paypala.
25-01-2017 09:42
gdzie dokladnie pokazuje sie informacja ze te formy platnosci sa niedostepne? wrzuc screenshota
slowo 'Niedostepne/a' moze dotyczyc 'ochrony kupujacych', ktora akurat jest dostepna w przypadku platnosci paypalem
jak napisal przedmowca, bez oferowania platnosci paypalem sprzedaz tutaj sie raczej nie powiedzie
25-03-2017 17:30
09-04-2017 20:06
No nie wiem czy taki bezpieczny dla sprzedającego. Sprzedałem przedmiot i otrzymałem wpłatę na konto PayPal jednak nie mogłem tych pieniędzy wypłacić. Musiałem najpierw potwierdzić wysłanie przedmiotu poprzez podanie numeru trackingowego następnie kupujący musi potwierdzić otrzymanie przedmiotu zgodnego z opisem. A co jeśli powie, że paczka jest pusta ? lub towar jest uszkodzony?