anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak płatności od 30 tego i zero kontaktu ale czemu Ebay nie odpisuje?.Bo Amerykanin nawalił ???.

Powoli uświadamiam sobie że w globalnej sieci sprzedaży są równi i równiejsi niestety jako Polacy jesteśmy chyba na samym końcu.

Kupując i sprzedając przez PayPal mam historię na minimum wymagane w obrocie Ebay.com i Ebay.co.uk.Oczywiście by na bieżąco mi udostępniano środki nie mam szans bo dziś kolejny wymóg usłyszałem 100 komentarzy....no ok już to przerabiałem i wiem że PayPal w ten sposób zarabia sobie na lokatach dobowych.

Ale dlaczego Ebay nie reaguje na moje maile gdy pytam co zrobić z Amerykańcem olewającym moje maile i wpłate ???.

Ponieważ to Amerykaniec czy jak ?.

Nawet nie mogę się dowiedzieć czy :

Mogę wystawić przedmiot ponownie

Czy mogę wystawić komentarz z gwarancją że nie dostanę ODWETOWCA

Dosłownie nic....

Ale jak Niemiec próbował mnie wykręcić na 50 euro to 3 maile od Ebay w ciągu 6 godzin mi przysłali prosząc o wyjaśnienia.... bo założyli zapewne z racji narodowości że WINA musi być moja.

Wiadomość 1 z 3
ostatnia odpowiedź
2 ODPOW. 2

Brak płatności od 30 tego i zero kontaktu ale czemu Ebay nie odpisuje?.Bo Amerykanin nawalił ???.

Anonymous
Nie dotyczy

zakładasz spór,odzyskujesz prowizję po 4 dniach.Wystawiasz ponownie,jak wystawi negatywa bez zapłaty lub cokolwiek to piszesz o usunięcie,usuwają zawsze w takich przypadkach.

Nie ma się co emocjonować narodowością,sprzedający tutaj NIC nie znaczy.Gdybym chciał mógłbym "przekręcić" każdego sprzedawcę z dowolnego kraju,ebay daje takie możliwości fałszywie pojętą "ochroną" kupujących.

Wiadomość 2 z 3
ostatnia odpowiedź

No i widzisz on ma blokadę na wystawienie komenta po zakończeniu sporu ale i ja mam a dlaczego ???.Masakra

Wiadomość 3 z 3
ostatnia odpowiedź