10-08-2021 10:59
Cześć,
od momentu pierwszej wypłaty od eBay na konto bankowe gdy zorientowałem się że wypłaty są realizowane w oryginalnej walucie a nie w złotówkach chcę dokonać zmiany rachunku bankowego do wypłat na konto w euro.
Próbowałem to zrobić kilka razy zarówno poprzez "Mój Ebay - Konto - Płatności" jak i "Panel sprzedawcy - Płatności". Dodanie nowego konta / zmiana obecnego rachunku nie jest możliwa, ponieważ na ostatnim kroku po podaniu kodu SMS następuje wylogowanie z konta. Po ponownym zalogowaniu nowe konto do wypłat nie jest dodane.
Próbowałem na różnym przeglądarkach, na telefonie - wszędzie jest ten sam problem. Ewidentnie jest to jakiś problem techniczny. Pisałem e-maile do eBay, pisałem na facebooku, niestety nic nie robią, traktują jak debila. Ma ktoś podobny problem?
10-08-2021 11:23
Witam,
Mnie ciągle wyskakuje brak weryfikacji konta bankowego. Przy próbie wpisania go i potwierdzenia
sms-em formatka się zapętla. Pisałem do nich parę razy ale bez efektu. Wstrzymane wypłaty.
Ech
10-08-2021 22:00
Dobry wieczór, mam identyczny problem. Od paru dni próbuję zmienić nr konta bankowego i jest to niemożliwe. Ostatni krok czyli SMS z jednorazowym kodem, który wprowadzam powtarza się kilkakrotnie i kończy się komunikatem o nieprawidłowym postępowaniu i odsyła mnie abym za 24 godziny spróbowała ponownie. Na maile pisane do eBay nikt nie odpowiada. Z tego co mi się obiło o uszy skargę na eBay.pl należy złożyć w centrali w USA, ale mój angielski jest zbyt kiepski.
11-08-2021 12:01
Mam dokładnie ten sam problem. Weryfikacja SMS, ekran logowania i powrót do płatności a tam tylko jeden rachunek bankowy, który był już wcześniej. Pytanie czy w ogóle ktokolwiek zwraca uwagę na maile od sprzedających w tej sprawie?
13-08-2021 11:28
Spróbujecie robic to w kółko aż pokaże się z kontaktuj się z obsługą ebay.Pokaże się tam numer telefonu który jest nie aktywny , i u mnie pokazał się kod błędu .Skopiowałem ,zrobiłem skan i wysłałem do obsługo ebay wiadomośc , na drugi dzień skontaktowali się i napisali że właśnie chodzi im o ten kod i kazali zpróbowac ponownie .Kilka nie udanych prób i konto zaktualizowałem oraz typ konta ebay.Jeżeli kodu nie bedzie widoczny należy zgłosić tą sprawę najlepie na stronę ebaypl facebok i napisac że nie potraficie zmienić konta bankowego .Ja próbowałem to zrobić przez ponad miesiąc , aż dotarł do mnie ten nieszczęsny kod .
17-08-2021 15:21
Faktycznie, teraz za trzecim razem się udało, dzięki !