08-11-2021 09:58
Sluchajcie, czy wasze opłaty ebay są automatycznie pobierane z podpiętego konta bankowego czy wymagają dodatkowej autoryzacji z waszej strony?
08-11-2021 16:42
Pobierają automatycznie z podpiętego konta ale zwykle starcza z kwoty otrzymanej ze sprzedaży. Wyjątkiem są sytuacje gdy kwota ze sprzedaży jest niewystarczająca np w przypadku uznanej reklamacji kupującego i przyznanego mu zwrotu.
11-11-2021 08:41
witam,mam podobne pytanie(problem
Mam 13 eur prowizji do zaplacenie za wystawienie przedmiotow:-)
co dwa dni dostaje wiadomosc z ebay zeby zauktualizowac konto bankowe.
konto bankowe jest podpiete od dawna,paypal rownierz podpiety,,,kiedys dzialalo to bez zarzutow.
chcialem dodac nowa karte ,,,,nie moge bo karta nie ma CVV kodu bezpieczenstwa i nie idzie przejsc dalej.
chcialem zrobic: ZAPLAC TERAZ,,,tez nie dziala,pole; "POTWIERDZ" jest nie aktywne.wzucam zdjecie
pisalem do ebay....ktos odpowiada po polsku w stylu KALI PIC KALI JESC
11-11-2021 09:04
Numer telefonu pod ktory mam zadzwonic tez nie istnieje,,
wzucam foto
11-11-2021 13:22
z tego polskiego ebaya trzeba spierda.........c jak najdalej,,,brak telefonu do kontaktu,,,brak obslugi klijenta w jezyku polskim,,,,,wysokie prowizje,,,
gdyby w niemczech niemiec pisal do ebay,,,i dostawal by odpowiedzi typu wkopiuj/wklej albo tlumaczone na niemiecki typu kali pic kali jesc,,,,to by sie tym dawno juz zajela jakas instytucja
a w polsce to wszystko tylko robione na: " oby polska nie zginela"
nawet czasami w polsce w polskim sklepie instrukcja jest w 100 jezykach tylko nie w polskim.
jaja na calej Lini,,,
11-11-2021 14:21
no i teraz najlepsze,,,,wchodze na telefonie w aplikacje ebay platnosci.
i wyskakuje powiadomienie:
Zeby wejsc i zobaczyc twoje platnosci ustaw w aplikacji Kraj na Uzbekistan.
nawet nie wiedzialem ze taki jest,
od razu odpawiadam: Covida nie mialem,szczepiony nie jestem,i czuje sie dobze
11-11-2021 14:57
po ustawieniu na Uzbekistan,,,,,tak dla jaj oczewiscie,,,,nagle na telefonie w Ebay App nie ma rubryki "Platnosci"
hahahah,,,to jest chore,,,,,,niech Ci informatycy w Bombaju zmienia sobie ziolo w Fajce.albo zmienia Lekarza i Recepte
ebay bujaj sie:-)
12-11-2021 16:19
Tak od nas biorą haracz, ale nie zapłacą porządnym konsultantom, aby mogli nam pomagać. Wolą za grosze tych ciapowatych z Azji.