Oszustka z Hiszpanii....
- Oznacz jako nowe
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednie treści
23-11-2016 18:30
Czytałam posty z archiwum o podobnej tematyce i chciałam się dowiedzieć czy sytuacja nie ulegla zmianie. Kupujący z Hiszpanii twierdzi, że przesyłka została uszkodzona na poczcie i z 3 przedmiotów otrzymała tylko 2. Oczywiście brak najdroższego. Przesyła fotki rozerwanej paczki. Oczywiście przesyłkę z poczty odebrała bez problemów i nie zgłosiła na poczcie problemu. Wniosła o zwrot pieniędzy z Paypala wymyślając z głowy kwotę ( skradziony przedmiot był składową seta). Walczyć, czy odpuścić? Czytam, że więkości takie sprawy paypal rozwiązuje na koszt kupującego...masakra. Pozdrawiam A
Dot.: Oszustka z Hiszpanii....
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
25-11-2016 10:45
czasem warto spróbować walczyć, jeśli to dla ciebie ok, zaproponuj częsciowy zwrot i dodaj wszystkie swoje argumenty np. że kupująca nie zgłosiła problemu na poczice przy odbiorze więc nie jest do konca wiarygodna a zdjęcia mmogła zrobić już przy odbiorze na poczcie itp. w sporze w centrum rozstrzygania i może ktoś z paypal będzie rozsądny
i zdecydowanie zablokuj jej mozliwosc kupowania w przyszlosci
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
27-11-2016 00:39
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj kanał RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
03-01-2017 09:06
Mówi że wpłacić a z fake maila przychodzą mi informacje że niby mam potwierdzić nadanie przesyłki to wtedy w ciągu 24h odmrożą mi pieniądze, których tak w ogóle nie ma w paypal.