Temat | Autor | Podziękowania | Wyświetlenia | Najnowszy post | Odpowiedzi | |
---|---|---|---|---|---|---|
Hej, proszę o pomoc kogoś kto zamawiał towar z Ameryki wysyłką międzynarodową za ponad 150 euro. Ch...
| 0 | 18 |
autor
sazagr_0
| 0 | ||
Hej, paczka z Japonii trafiła wczoraj do Polski do wer Lublin, potem wer warszawa na cło a teraz ma...
| 0 | 33 |
autor
sazagr_0
| 0 | ||
Przedmiot jest w gorszym stanie niż wskazywała na to aukcja , rozmawiając z sprzedającym doszliśmy ...
| 0 | 22 | 1 | |||
Zakupiłem dość drogie szklane podstawki pod kolumny, wysyłka z Anglii do Polski. Towar przyjechał u...
| 0 | 38 | 1 | |||
Dlaczego ta sama rzecz od tego samego sprzedawcy kosztuje 483 funtów gdy patrze na Ebay z przegląda...
| 0 | 33 | 0 | |||
hej nie mogę licytować - składać ofert. dlaczego? mam komunikat, że mam nie zapłacone przedmioty, ...
| 0 | 47 | 2 | |||
Nie mogę się zalogować do starego konta, niestety zapomniałem hasła. Według tego co jest napisane n...
| 0 | 61 | 3 | |||
Hej, wydaje mi się, że kupiłem przedmiot od osoby, która nie jest aktywna. Opinie ma na 100% jednak...
| 0 | 56 | 1 | |||
Witam wszystkich, Mniej więcej 2 tygodnie temu kupiłem 3 produkty u sprzedawcy. Był to nowy pro...
| 0 | 39 | 0 | |||
Zakupiłem glukometr a otrzymałem pulsometr proszę o zwrot pobranej kwoty,dostarczony towar zwóce po...
| 0 | 52 | 1 | |||
Dzień dobry, mam problem z wyegzekwowaniem pieniędzy od sprzedającego. Zacznę od początku, przesył...
| 0 | 266 | 3 | |||
Nie tylko kupujący mają problemy, ale także sprzedający. Wystwiłam przedmiot za £4.99 Z tego niby ...
| 0 | 1299 | 1 | |||
dzisiaj zamiast telefonu dostałem power bank nr umowy538773838767
| 0 | 41 |
autor
tad-21
| 0 | ||
Z jakiego okresu czasu pokazywana jest liczba sprzedanych przedmiotów na danym przedmiocie?
| 0 | 81 | 2 | |||
Nie mam konta bankowego czy mogę zapłacić metodą kurier za pobraniem?
| 0 | 47 | 1 | |||
0 | 38 |
autor
szymek28
| 0 | |||
Jak wyszukać sprzedawce po jego nazwie
| 0 | 78 | 1 | |||
Za pomocą swojego konta firmowego na ebay kupiłem przedmiot od sprzedawcy z USA, który wysyła tow...
| 0 | 231 | 0 | |||
dlaczego cena na aukcjach różni się od ceny podanej w koszyku?
| 0 | 117 |
autor
pi-209721
| 0 | ||
Witam wszystkich serdecznie. Wczoraj wygrałem aukcję na eBay. Na następny dzień okazało się że ten ...
| 0 | 156 | 1 | |||
Cześć. Kupiłem przedmiot z Niemiec. Rozmyślałem się z zakupem. Sprzedający akceptuję zwroty. Przesy...
| 0 | 184 | 1 | |||
Witam wszystkich. Złożylem ofertę sprzedawcy na zakup przedmiotu i on na nią przystał taką dostale...
| 0 | 202 | 1 | |||
Witam.Czemu na E bay w Polsce nie mogę kupic tak jak w Allegro ,czy OLX?
| 0 | 101 | 1 | |||
Witam. Kupiłam i odesłałam przedmiot. Sprzedający prosi mnie o potwierdzenie zwrotu środków na moim...
| 0 | 216 |
autor
rado2696
| 2 | ||
Przy zakupie pokazuje się komunikat, że ze względów podatkowych nie mogę kupić u danego sprzedawcy....
| 0 | 88 | 1 | |||
Mam pytanie, czy komukolwiek z Państwa udało się uzyskać fakturę od eBay? Zrobiłam zakup na firmę, ...
| 0 | 228 |
autor
bgmkrakow
| 2 | ||
By agreement with the seller, due to a defect, I returned the goods by Polish Post. The goods were ...
| 0 | 188 | 1 | |||
Dzień dobry, W dniu 19.08 zamówiłem stosunkowo drogi dla mnie przedmiot - używany obiektyw od s...
| 0 | 334 |
autor
luktys0
| 0 | ||
Kupiłem 2 przedmioty od jednego sprzedawcy z USA na dwóch różnych licytacjach. Sprzedawca przy wysy...
| 0 | 305 | 2 | |||
Po wypełnieniu formularza jaki jest powód zwrotu i jego opisie oraz załaczeniu zdjęć nie moge dalej...
| 0 | 299 | 1 |