Temat | Autor | Podziękowania | Wyświetlenia | Najnowszy post | Odpowiedzi | |
---|---|---|---|---|---|---|
Witam, Zakładam że większość ludków na polskim ebay korzysta również z allegro. Chciałbym zapytać...
| 0 | 247 | 2 | |||
W obserwowanej ofercie mam inną cenę niższą niż po jej otwarciu. Jak więc za ta niższą cenę kupi...
| 0 | 380 |
autor
tome97
| 3 | ||
Dzień dobry, 15.08 zamówiłem na eBay.com jedna rzecz.. 18.09 otrzymałem przedmiot, jednakże zupełn...
| 0 | 75 | 1 | |||
Oferta promocyjna na ebay.pl nie działa , na eBay.com i eBay. co.uk nie widzę jej...
| 0 | 268 |
autor
tome97
| 3 | ||
Właściwie to nie pytanie a stwierdzenie. E Bay ma możliwość stwierdzić czy paczka dotarła do adresa...
| 0 | 60 |
autor
sawporz_0
| 0 | ||
Witam, zakup bez konta, teraz moje pierwsze logowanie - sprzedawca nigdy nie wyslal paczki, przedmi...
| 0 | 87 | 1 | |||
Hej, chce kupić z ebay USA lalkę kolekcjonerską za 1000 zł. Ebay Vat dolicza a jak wygląda sytuacja...
| 1 | 105 | 1 | |||
Witam Czy mogę zamówić rower w miejscowości oddalonej o 200 km od Monachium na pocztę i na poczcie ...
| 0 | 403 |
autor
pia-2860
| 2 | ||
Hej, chciałabym zamówić figurkę z ebay USA za 500 zł z wysyłką międzynarodową ebay 220 zł. W opisie...
| 0 | 87 | 1 | |||
Dostałem już od kilku potencjalnych kupujących informację, że nie mogą nic u mnie kupić bo jedyną o...
| 0 | 99 | 1 | |||
Kupiłem lornetke z tej aukcji. https://www.ebay.pl/itm/364955186152 Po otrzymaniu przesyłki okaza...
| 0 | 231 |
autor
opor60
| 4 | ||
Aukcja kończy się w nocy i chciałbym zwiększyć kwotę, którą zaoferowałem, jak mogę to zrobić? znikn...
| 0 | 227 | 1 | |||
Hej, chce kupić figurkę z ebaya amerykańskiego, która kosztuje 559 zł plus wysyłka przez ebay globa...
| 0 | 268 |
autor
sazagr_0
| 0 | ||
zaplacilem za przedmiot sprzedajacy stwierdzil ze nie ma towaru w magazynie i musi anulowac zakup z...
| 0 | 62 | 1 | |||
Pierwszy raz korzystam z ebay i może ktoś wie jak to działa. Zamówiona rzecz jest z UK i wysłana bę...
| 0 | 52 |
autor
sazagr_0
| 0 | ||
Zrobiłem zamówienie wszedłem w płatności wyskoczył jakiś błąd ,pieniądze z konta pobrało a zamówien...
| 0 | 191 | 1 | |||
Kupiłem przedmiot ale sprzedawca nie określił kosztów wysyłki przed zakupem kilku krotnie prosiłem ...
| 0 | 213 | 3 | |||
Chccialbym zakupić przedmiot z UK z odbiorem osobistym. Gdy probuje zakupić poprzez "kup teraz" to ...
| 0 | 133 | 1 | |||
Kupiłam paczkę od pani z Angli do Polski. Pani wysłana paczkę poprawnie w styczniu doszła do magaz...
| 2 | 2612 | 3 | |||
cześć, wie ktoś może czy jeśli przy zakupie przedmiotu płace już dodatkowo za cło i opłaty+ Vat(cł...
| 0 | 106 | 1 | |||
The goods have not arrived, but I cannot submit a request for this because I opened a request for n...
| 0 | 68 |
autor
oleksa6799
| 0 | ||
Zrobilam zakup na Ebay jeszcze 23.02.2024 do tej pory nie dostałam paczki dziś 11.03.2024 numer pa...
| 0 | 97 | 1 | |||
Co jeśli sprzedający ma napisane że nie przyjmuje zwrotu ale produkt się nie zgadza albo został usz...
| 0 | 207 | 1 | |||
Cześć! Wysłałem paczkę na inny adres niż podał kupujący - wysłałam do jego kolegi, za prośbą. Jak...
| 0 | 70 |
autor
kos_8415
| 0 | ||
Cześć kupiłem ostatnio samochód na aukcji kup teraz z Niemiec . Kontaktowałem się że sprzedawcą zw...
| 0 | 81 |
autor
sebbegg
| 0 | ||
Cześć, założyłem konto firmowe na ebay.pl chciałbym dokonać zakupu słuchawek link poniżej , czy za ...
|
Anonymous
| 0 | 232 |
autor
Anonymous
| 0 | |
Mam następujący problem nie mogę dodać karty do metod płatności. Próbowałem dwie różne i nadal otr...
| 0 | 131 | 0 | |||
Gdzie jest menu wystawiania opinii lub jak to zrobić z góry dziękuję
| 0 | 78 | 1 | |||
wiem że takie pytanie już było ale nie znalazłem odpowiedz a chciałem wystawić opinię sprzedającemu...
| 0 | 65 |
autor
jeba_5268
| 0 | ||
Od miesięcy otrzymuję błędne powiadomienia NOWYCH OFERT, mimo prawidłowych ustawień na Waszej stron...
| 0 | 73 |
autor
wiljasz
| 0 |