Temat | Autor | Podziękowania | Wyświetlenia | Najnowszy post | Odpowiedzi | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dzień dobry, Czy jest możliwa naliczone dodatkowe cło? Dostałam dzisiaj wiadomość od DHL w sprawi...
| 0 | 115 |
autor
anipitk_0
| 1 | ||
Jak mam wycofać towar ze sprzedaży Został uszkodzony a ktoś właśnie go kupił mam czas do 1.12. Nie ...
| 0 | 95 | 1 | |||
Witam Chce zakupić z Japonii torebkę lv koszt około 1000$ jak w tym wypadku jest z cłem bo nie ma ...
| 0 | 703 | 1 | |||
Jak mogę potwierdzić, że dostałam przesyłkę? Została wysłana zwykłym listem. Wystawiłam komentarz s...
| 0 | 460 | 1 | |||
Czy da sie wykluczyć we wszystkich ofertach odbiór osobisty? Chodzi mi o ebaye de 🙂 Może będzie kt...
| 0 | 65 |
autor
grzgrz_0
| 0 | ||
Szanowni Państwo, mam poważny problem. 24 lipca 2023 r. zakupiłem w Niemczech pocztówkę. Czas oc...
| 1 | 165 |
autor
zenolox
| 1 | ||
Co można zrobić gdy ebay odrzuci reklamację? Jak uzyskać zwrot pieniędzy za zakupiony a nieodebrany...
| 0 | 112 |
autor
lulu3102
| 1 | ||
Jak sprawdzić imię i nazwisko sprzedającego jak kupiłem coś od niego? Normalnie po zakupie zawsze d...
| 0 | 161 |
autor
radanton73
| 2 | ||
| 1 | 208 | 1 | |||
Witajcie, sprzedawczyni twierdzi że eBay zawiesza jej konto i nie dostała moich pieniędzy wiec nie ...
| 0 | 117 |
autor
marek101
| 1 | ||
Jeśli wygrałem licytacje i umówiłem się ze sprzedającym na wysyłkę i zapłatę 8 września, a termin z...
| 0 | 322 |
autor
marek101
| 1 | ||
Mój problem polega na tym iż biorę udział w licytacji i kiedy ktoś przebije ofertę jedyna możliwośc...
| 0 | 188 | 2 | |||
Witam, Szukam i nie umiem znaleźć miejsca gdzie mógłbym wprowadzić mój nr NIP, a jedyne co mogłem ...
| 4 | 1879 |
autor
microsat_mp
| 3 | ||
Hej, wczoraj przez pomyłkę kliknęłam kup teraz ale zaraz się cofnęłam. Dostałam mail z treścią, że ...
| 0 | 135 | 1 | |||
Witajcie, Od jakiegoś czasu śledzę sklep i asortyment pewnego sprzedawcy (sklepu). Ostatnio w tych...
| 0 | 107 |
autor
marek101
| 1 | ||
Zamowilem paczke w srode w czwartek byla u kuriera i od dwoch dni nie dostaje taki komunikat Potr...
| 0 | 119 | 1 | |||
Dlaczego ebay blokuje wysyłkę z USA do Polski ? Ostrzega sprzedających, że to niebezpieczne ???
| 0 | 111 |
autor
ka611587
| 2 | ||
Ile wynosi cło oraz podatek gdy zakupie obiektyw fotograficzny w Kanadzie
| 0 | 486 |
autor
ka611587
| 3 | ||
Kupiłam rzeczy od osoby potem zrezygnowalam poprosiłam o zwrot środków są zwrócone ale zablokowane
| 0 | 85 | 1 | |||
co sie stanie jak przez przypadek kliknełem kupic przedmiot a nie chce go kupywac. z koszyka nie mo...
| 0 | 66 | 1 | |||
Dlaczego jest inna cena za przedmiot i za wysyłkę pokazywana w wyszukiwarce a inna cena ( wyższa o...
| 0 | 1363 | 3 | |||
Witam naliczone miałem podwójnie opłaty celne i vat. Napisałem do ebay o zwrot. Od 24.11.2021 obi...
| 0 | 178 |
autor
pezetsanok
| 1 | ||
Jak długo idzie przesyłka z Wielkiej Brytanii? Książki wysłana 9 stycznia. Szacowana dostawa sb. 1...
| 0 | 73 |
autor
karolinerna
| 0 | ||
Proszę o informację dotyczącą mojego zakupu ponieważ dokonałem przelewu i nie mam dalszych informac...
| 0 | 68 | 1 | |||
Witam, Zakupiłam telefon od sprzedawcy z Niemiec (dużo pozytywnych opinii). Opłaciłam od razu za p...
| 0 | 175 | 1 | |||
w ustawieniach serwisu wpisywałem swój NIP i w celu weryfikacji wysyłałem screen pierwszej strony k...
| 0 | 120 |
autor
pogues2005
| 1 | ||
Dzień dobry. Rozpocząłem spór sprzedawca opózni...
| 0 | 58 | 1 | |||
Kupiłam, zapłaciłam i dostałam długopis od sprzedawcy ale nie ma go w historii zakupów. Jak to usta...
| 0 | 62 | 1 | |||
Czas ucieka i jest 30 dni, ale teraz to juz tylko do 22 b.m. Rzecz na angielskim Ebay. Opis jak w ...
| 0 | 53 | 1 | |||
0 | 61 | 1 |