anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana kosztu wysyłki, zmiana adresu.

maj_ka
Użytkownik

Witam

Mam problem związany ze zmianą kosztów wysyłki. Dostałam od sprzedającego z UK fakturę z ceną za przesyłkę do UK. Prosiłam o wysłanie mi poprawionej faktury, gdzie koszt wysyłki będzie do Polski, jednak sprzedawna odpowiedział, że on nie ma obowiązku tego robić, nie ma na to czasu i mam sobie sama to zmienić. Fajnie, bardzo chętnie bym to zrobiła, jednak gdy zmieniam na fakturze adres (jest inny niż pierwotnie został wysłany do sprzedającego), a następnie wpisuję poprawne koszty wysyłki, na dole mi ładnie podsumowuje, po czym gdy klikam dalej i mam logować się do PayPala po lewej stronie pojawia się podsumowanie zapłaty bez kosztów jakiejkolwiek wysyłki. Sama cena przedmiotu. W tym momencie już nie wiem jak inaczej samodzielnie to zmienić, a sprzedający zbyt skory do współpracy nie jest. Boję się, że z przyczyn technicznych dostanę negatywną opinię.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie 🙂

Wiadomość 1 z 2
ostatnia odpowiedź
1 ODPOWIEDŹ 1

Zmiana kosztu wysyłki, zmiana adresu.

to sprzedawca powinien otrzymac poprawny adres do wysyłki, ja też takie mejle, gdzie kupujący podają adresy do wysyłki ignoruję i wysyłam na taki jaki jest na paypalu, bo tylko z adresów paypala sprzedający dostanie jakikolwiek refund

na przyszłość aktualizuj adresy na potrzeby zakupów

zakładka konto nast. adresy dodaj nowy adres i zaznaczasz na potrzeby zakupów

adresów możesz mieć tyle ile dusza zapragnie

Boję się, że z przyczyn technicznych dostanę negatywną opinię.

To się nie bój, bo nie ma czego  i zapamiętaj sprzedawcy na ebayu wystawiają tylko pozytywy i żadne inne 🙂

Wiadomość 2 z 2
ostatnia odpowiedź